Та що з ними не так? 6 зірок, які ненавидять Різдво і навіть не приховують це

Новини шоубізнесу
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Трішки відвернемо вашу увагу від загортання різдвяних подарунків своїм рідним і розповімо про тих знаменитостей, хто сахається лише від одного слова “Різдво”. Так-так, виявляється, що деякі зірки ненавидять це свято . І ось цей список сучасних Скруджів.

В той час як одні не можуть дочекатися настання Різдва, інші з затамованим подихом чекають на його закінчення, оскільки ненавидять це свято. Список зірок, які публічно заявили про свою нелюбов до Різдва, опублікував Фокус з посиланням на New York Post.

Леді Гага

Співачка зізналася, що не любить Різдво, оскільки саме в цю пору року часто відчувала себе самотньою. У 2010 році Гага навіть вкусила плюшеву іграшку Санта-Клауса (це нагадувало те, що зробив Грінч у фільмі Джима Керрі “Як Грінч украв Різдво”), а потім обезголовила його своїм черевиком.

Фото: Getty Images
Фото: Getty Images

Майлі Сайрус

У 2019 році співачка випустила пісню “My Sad Christmas Song”, яка дуже відрізняється від таких хітів як “Deck the Halls” та “Jingle Bells”. За словами Сайрус, цю сумну різдвяну пісню вона написала прямо перед святами: “Навіть у будинку, повному сім’ї та друзів, я почувалася самотньою”.

Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Оззі Осборн

Рок-музикант ненавидить Різдво через кричущу кількість споживацтва. У 2009 році Оззі скаржився, що йому потрібно постійно розпаковувати подарунки, і додав, що це справжнє марнування паперу. А у 2022 році фронтмен “Black Sabbath” сказав, що він би краще пропрацював святковий період: “Я завжди говорив Шерон (дружина музиканта - прим. ред.): “Різдво, я його ненавиджу”. Це для шопоголіків і дітей, тому я завжди хотів працювати до Різдва”.

Фото: Getty Images
Фото: Getty Images

Колін Ферт

Так, актор, який знявся в одному з найсвятковіших фільмів у світі, ненавидить Різдво. “Я відчуваю глибоку ненависть до Різдва - це справді сумно. У цю пору року я намагаюсь не вмикати радіо, тому що ці джингли роблять мене вбивчим”, - заявив Ферт.

Фото: Getty Images
Фото: Getty Images

Род Стюарт

За словами дружини музиканта, Пенні Ланкастер, її чоловік не може дочекатися, поки святкові декорації зникнуть: “Род не любить Різдво. Він не може дочекатися, поки приберуть декорації і його дім повернеться до нормального життя”. Щоб хоч якось викликати посмішку на обличчі чоловіка, Пенні інколи одягається як місис Клаус, коли пакує подарунки.

Фото: Getty Images
Фото: Getty Images

Мерілін Менсон

Музикант зізнався, що проводив кожне Різдво без ялинки. “Я ненавиджу Різдво. Деякі з моїх друзів святкують Хануку, яка здається мені більш традиційним і кращим святом, тому що ви отримуєте більше подарунків” , - сказав Менсон у 2016 році.

Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали, хто з українських зірок вже встиг прикрасити ялинку . Подивіться-но, яка краса!

Фото: Getty Images