Зовсім не "ексдружина": Лілія Реус вперше прокоментувала чутки про розлучення з Муратом Налкакіоглу і пригрозила його новій пасії судом

Новини шоубізнесу
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

На тлі скандалу з хейтерською перепискою , яку нова пасія Мурата Налкакіоглу напередодні виклала у Мережу, друга дружина бізнесмена нарешті відреагувала на чутки про їх розлучення. Крім того, візажистка Лілія Реус пригрозила новому "коханню назавжди" Мурата судом. Через що виникли публічні розбірки - розповідаємо далі!

Напередодні Анастасія Фоксі (нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак) виклала у своєму інстаграмі дуже неприємну переписку з анонімною хейтеркою. Дівчина впевнена, що писала всю ту гидоту їй саме "колишня" дружина Мурата, щоправда, не запроданка Лорак, а візажистка Лілія Реус, яка до сьогодні мовчала про те, чим завершилися її з ним стосунки. І от цей день настав - друга дружина Налкакіоглу "вибухнула" праведним гнівом, заявивши, що вони досі не розлучені.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У своїх інста-сторіс Лілія Реус пише:

Мені так неприємно все, що зараз відбувається у мою сторону! Ми ще досі офіційно одружені! І я ні на що не претендую! Тільки прошу залишити мене в спокої! Так як у кожного своє життя і свій вибір!

Людина, яка мене зовсім мене не знає, в чому може мене звинувачувати? За це я можу подати в суд за наклеп в мою сторону!

Зовсім не "ексдружина": Лілія Реус вперше прокоментувала чутки про розлучення з Муратом Налкакіоглу і пригрозила його новій пасії судом - фото №1

До слова, перші чутки про розрив Лілії Реус та Мурата Налкакіоглу з'явилися ще восени торік - через 4 місяці після грандіозного весілля.  Щойно інформація "понеслася" по ЗМІ, обоє активно підігрівали ці чутки: вона просила поважати її особисті кордони , він - позбувся статусу одруженого в Instagram і почав виходити в світ з новими дівчатами.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Спершу це була Валерія Старчеус - блогерка та учасниця 10-го сезону реаліті-шоу "Холостяк", а на Новий рік Мурат виклав фото спільного святкування з Анастасією Фоксі, яка досі навіть встигла показати обручку на безіменному пальці, натякнувши на імовірні заручини з бізнесменом.