Не втік, а виїхав до початку війни: стало відомо, де зараз знаходиться чоловік Юлії Саніної

Новини шоубізнесу
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Юлія Саніна і Валерій Бебко, фото
Фото: instagram.com/the_hardkiss/

Цікаво, що сама співачка не розкриває інформацію про місцеперебування свого коханого

В Мережі вже не перший тиждень ходять чутки про те, що чоловік Юлії Саніної мешкає не в Україні. У лютому з'явилась інформація про те, що фронтвумен The Hardkiss вирушить в тур по Україні без Валерія Бебка, що ще більше підігріло розмови про його загадкове місцеперебування.

Багато шанувальників припускали, що артист виїхав за кордон ще до початку війни. Тепер ця інформація підтвердилась. Телеграм-канал “Культурна Прачечна” повідомляє , що музикант виїхав з України ще до 24 лютого й досі додому не повернувся. Саме тому українськими містами співачка гастролює без нього.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Наприклад, 9 квітня Вал (псевдонім Валерія Бебка) виступав разом зі своїм гуртом The Hardkiss в Празі. А на початку квітня — в Нідерландах. 

Чоловік Юлії Саніної, фото
Чоловік Юлії Саніної в Празі. Фото: скриншоти з Інстаграм-сторінок yaroslav_realtu, egor.kiryanov

Цікаво, що в тому, що чоловік Юлії Саніної виїхав за кордон до початку війни нічого протизаконного немає. Однак співачка всіма силами намагається не підіймати цю тему й навіть блокує шанувальників, які запитують, чи буде Валерії на концертах.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Крім того, в Мережі ходили чутки й про те, що Юлія Саніна і Валерій Бебко переживають складний етап в стосунках і знаходять на межі розлучення. Не так давно представник гурту The Hardkiss Єгор Кір'янов прокоментував ці розмови.