“Війна така, знаєте, ненаситна с*ка”: Тайра виступила з потужною промовою на Мюнхенській конференції з безпеки (ВІДЕО)

Знаменитості
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Парамедикиня Юлія “Тайра” Паєвська виступила з промовою під час Мюнхенської конференції з безпеки. Детальніше про це - у цій статті на HOCHU.ua.

17 лютого відбувся 7-й Український ланч, на якому тривала дискусія щодо підтримки України на поточному етапі війни. Захід проходив в межах Мюнхенської конференції з безпеки. Про це пишуть Вікна.

Зі своєю промовою виступила й українська парамедикиня Юлія “Тайра” Паєвська. Жінка розповіла, що її побратими щойно покинули Авдіївку, але дехто з них лишився там назавжди.

Фото: @paevska
Фото: @paevska
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Жінка розповіла й про свій шлях, який почався 10 років тому на Майдані, й зокрема про те, що їй довелося пережити за ці два роки війни.

Я бачила, як ховали немовлят. Прямо у дворах домівок. Так, щоб мати могла через розбите вікно бачити цю могилу. Просто уявіть собі це. У мене на руках вмирали діти, цивільні, жінки, старі… Я не знаю, як можна це пробачити,

- зізналась Юлія.

Також парамедик наголосила, що Україна здатна виграти цю війну. Але нам дуже потрібна зброя, з якою це можна зробити.

Війна така, знаєте, ненаситна с*ка - їй скільки не дай - все мало. Вона постійно хоче пити. Вона п’є нашу кров. (…) Ми мусимо це спинити. Але щоб це спинилось, ми мусимо її нагодувати до смерті. Дайте нам цю зброю! Нехай вона вже зд*хне. Ми впораємось! Допоможіть нам трошки,

- сказала Тайра.

Завершуючи промову, вона нагадала про психологічні та фізичні катування, які влаштовують росіяни українським полоненим. Також вона розповіла про складну реабілітацію, яку проходить сама після полону.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали, що Маша Єфросиніна присвятила щемливий пост чоловіку-військовому. Що розповіла знаменитість - дізнавайтесь тут .

Фото: @paevska