Дизайнер Багінський показав, як створював капелюхи для туру Мадонни, який вона відкрила, загорнувшись у прапор України

Новини ТВ-шоу
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Український дизайнер Руслан Багінський розповів про процес створення капелюхів для світового турне Мадонни, яке вона відкрила у Лондоні, виступивши з прапором України . Як створювалось це особливе замовлення? Читайте в нашому матеріалі!

Світове турне "The Celebration Tour" Мадонни розпочалося 14 жовтня. Співачка відклала початок гастролей через серйозну бактеріальну інфекцію, тож прихильникам довелося чекати аж до осені, щоб почути улюблені хіти зірки та побачити її приголомшливі образи.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що відкрила свій тур Мадонна, закутувавшись в прапор України, через що обурилася влада росії . Співачка відома своєю проукраїнською позицією — вона не тільки на словах підтримує нашу країну, а й обирає вироби від українських брендів. Наприклад, капелюхи для цього турне створював дизайнер Руслан Багінський, з яким вона співпрацює впродовж восьми років.

Дизайнер Багінський показав, як створював капелюхи для туру Мадонни, який вона відкрила, загорнувшись у прапор України - фото №1
Дизайнер Багінський показав, як створював капелюхи для туру Мадонни, який вона відкрила, загорнувшись у прапор України - фото №2

На днях Багінський подякував Мадонні за довіру та підтримку, а також поділився процесом створення капелюшків для "The Celebration Tour". За словами дизайнера, його метою було створити капелюхи, які відображають дух пісень Мадонни — яскравий, сильний, провокаційний та веселий. Виготовлено все це було вручну і в Україні.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До речі, на днях Ріта Ора сяяла в образі від українського бренду на обкладинці глянцю. Не пропустіть розкішні фото популярної співачки!

Головне фото: Getty Images