Спробуйте робити так - і перестанете варити овочі для салатів: хитрий спосіб приготування, з яким буде втричі смачніше

Кулінарні підказки
Марія Дума

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

Ми ділились порадами щодо швидкого відварювання буряку. Однак, будь-який досвідчений кухар знає, що якщо рецепт вимагає введення готового буряку, то продукт краще готувати в духовці.

Відварений буряк здається смачним, але він не йде у жодне порівняння з запеченим - другий варіант має значно яскравіший смак. Салат з відвареним коренеплодом ніколи не вийде насиченим і яскравим. Разом із Pixelinform розповідаємо, як правильно запікати буряки для салату.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Це дуже просто. Для початку ретельно промиваємо коренеплід, щоб видалити весь бруд. Деякі кулінари користуються губками та щітками, щоб бути впевненими у чистоті шкірки.

Важливо перед запіканням залишати хвостики. Якщо їх видалити, буряк може втратити свою соковитість і вийти сухим. Такий інгредієнт може зіпсувати увесь салат.

Загортаємо овоч щільно у фольгу та відправляємо його у духову шафу при температурі 200 градусів. Буряк середніх розмірів буде готовий за півтори години.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Готовність овоча перевіряється за допомогою ножа. Також ми розповідали, чим замінити масло у картопляному пюре, щоб було значно смачніше.