Один продукт зробить ваші супи неймовірними: хитрість досвідчених кулінарів

Кулінарні підказки
Марія Дума

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

смачний суп
SHUBA / Лайфхак для смачного супу

Вершкове масло переверне ваші уявлення про суп

Ми розповідали, як звичайний цукор може змінити на краще смак ваших страв. Тепер розповідаємо, навіщо вершкове масло додають у супи.

Вершкове масло – це не просто кулінарний інгредієнт, а й унікальний інструмент, який здатен творити справжні шедеври. Разом із Pixelinform розповідаємо, як з його допомогою можна покращити смак будь-якого супу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Чому вершкове масло в супі – це гарна ідея?

Ніжна текстура та багатий смак масла роблять будь-який суп більш вишуканим та апетитним. Шматочок масла зробить простий овочевий суп ситнішим, а дієтичний курячий – більш наваристим. 

А ще це продукт, який дозволяє добитись гастрономічної гармонії. У жирних супах масло об'єднує всі інгредієнти, створюючи неповторний смак. Багато масла не потрібно - на цілу каструлю супу вистачить 20-30 грамів вершкового масла.

Додавайте його, коли страва майже готова. Якщо додаєте зелень, додайте її разом з маслом за 10 секунд до того, як вимкнете вогонь. Неймовірний аромат забезпечено.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

З вершковим маслом ваші супи перетворяться на справжні кулінарні шедеври. Також ми розповідали, як приготувати особливо соковиті котлети .