Варто спробувати, чи не ризикувати? Головні переваги цивільного шлюбу

Сімейне життя
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото чоловік обіймає жінку
Фото: spacemag

Усі плюси відносин у цивільному шлюбі

Зараз відносини між людьми можуть бути досить різноманітними. Звичайний шлюб, бостонський, лавандовий чи цивільний - л юди обирають форму стосунків , яка найбільше їх задовольняє.

Дівчата завжди мріють про чудову білу сукню, фотосесію та гамірну вечірку, але іноді весілля можна прочекати досить довго, проживаючи разом. Не потрібно впадати у відчай, краще розглянути переваги цивільного шлюбу, пропонує ukr.media.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Відсутні зобов’язання . Ви нічого не винні партнерові і проживаєте разом, тому що це усіх влаштовує. Таким чином ви отримуєте повну насолоду від стосунків.

Можна припинити у будь-який момент . Перебуваючи у звичайному шлюбі вам доведеться витратити багато часу, зусиль і нервів, щоб розірвати його. У цивільному - коли вас перестало щось влаштовувати ви можете просто зібрати речі і зачинити за собою двері.

Відсутні важелі тиску. У звичайному шлюбі партнер може утримувати морально наголошуючи на присутність дітей і відмітки у паспорті. Тут ви цілком і повністю належите собі і нічого не може втримати вас якщо є охота, закінчити відносини.

Краще пізнати один одного. Багато пар перед одруженням живуть у цивільному шлюбі, щоб краще розгледіти партнера, його різні сторони, смаки та вподобання.

Цікавий досвід. Такий шлюб підходить для людей, які сильно травмувалися у попередньому шлюбі і не бажають наступати на ті ж “граблі”. Можна придивитися один до одного і оцінити партнера.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Цивільний шлюб обирають досить багато людей у сучасному суспільстві. Він має багато переваг, але недоліки також присутні. Тому варто добре все обміркувати, щоб не пожалкувати потім.