Цікаві будні: куди піти у Києві на тижні з 4 по 8 березня

Афіша
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Київ, фото
Instagram @zaiarnyi_pasha

Розповідаємо, куди піти на цьому тижні в Києві, щоб зробити будні дні трішки яскравішим

Починаємо новий тиждень з планування! Пропонуємо вам зараз швиденько додати до списку своїх справ, хоча б одну подію з цієї добірки. Куди піти в Києві з 4 по 8 березня — читайте в нашому матеріалі!

Не знаєте, чим зайнятися у будні у Києві? Редакція HOCHU.ua допоможе вам скласти цікаву програму на тиждень та розповість, куди піти у столиці.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Дивіться афішу цікавих подій, які відбудуться у понеділок, вівторок, середу, четвер та п'ятницю з 4 по 8 березня у Києві!

Куди піти в Києві 4 березня: концерт The Jazzy Sisters

Гурт The Jazzy Sisters, фото
Pepper's Club

Що: У клубі Pepper's Club відбудеться вокально-танцювальне шоу від джазового колективу The Jazzy Sisters під назвою "Бродвей та мюзикли 1950-х". Гурт, який очолюють вокалістки Анна та Юлія Майовецькі, виконає пісні з таких відомих мюзиклів, як "Chicago", "The Pajama Game", "Love Me or Leave Me", "Kiss Me Kate" та інших.

Де: вулиця Князів Острозьких, 8

Коли: 4 березня, 18:00

Куди піти в Києві 5 березня: концерт Shumei

Шумей, фото
МЦКМ

Що: У МЦКМ відбудеться концерт співака Олега Шумея , який виступає під сценічним ім'ям Shumei. Цей артист здобув популярність на початку повномасштабної війни. Він також є лауреатом національної музичної премії Yuna 2023 за його переспів пісні "Біля тополі". Його колаборація зі співачкою Златою Огнєвіч у пісні "Буревіями" стала найпопулярнішим українським треком минулого року на стрімінговому сервісі Apple Music.

Де: вулиця Алея Героїв Небесної Сотні, 1

Коли: 5 березня, 18:30

Куди піти в Києві 6 березня: спецпоказ фільму "20 днів у Маріуполі"

Фільм 20 днів у Маріуполі, фото
Будинок кіно

Що: У Будинку кіно відбудеться показ документального фільму "20 днів у Маріуполі". Мстислав Чернов, Євген Малолєтка та Василиса Степаненко були останніми міжнародними журналістами, які працювали в оточеному Маріуполі у лютому-березні 2022 року. Вони продовжили свою роботу в облозі та зафіксували воєнні злочини російських військ. Стрічка, зроблена на основі відзнятого матеріалу, зібрала 28 міжнародних нагород і має номінацію на "Оскар". Зібрані на спецпоказі кошти будуть перераховані на закупівлю дронів для кіноматографістів-аеророзвідників Івана Баннікова та Ярослава Пілунського.

Де: вулиця Гарматна, 51а

Коли: 6 березня, 18:30

Куди піти в Києві 7 березня: концерт Cheev

Владислав Чижиков, фото
Forsage Dance Club

Що: У клубі Forsage Dance Club виступить Владислав Чижиков , більш відомий під псевдонімом Cheev. Під час концерту співак виконає свої улюблені композиції, зокрема "Гарно так", "Мрієшся", "Оберігати", "Більш немає крил", "Де моя любов живе".

Де: вулиця Гарматна, 51а

Коли: 7 березня, 18:00

Куди піти в Києві 8 березня: концерт Степана Гіги

Степан Гіга, фото
ArtLive

Що: У Палаці культури КПІ відбудеться концерт народного артиста України Степана Гіги з нагоди Міжнародного жіночого дня. У програмі під назвою "Легендарні хіти" він виконає свої золоті шлягери, серед яких "Цей сон", "Золото Карпат", "Яворина", "Друзі мої", "Я поклав своє кохання на вівтар" та інші твори, створені протягом більш як 30 років його кар'єри.

Де: вулиця Берестейський, 37

Коли: 8 березня, 18:30

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали про 7 головних фільмів березня 2024. Ці прем’єри можуть вас зацікавити.