Щедрий Юпітер у 2024 році підштовхне кар'єру 4 знаків Зодіаку

Гороскоп на рік
863
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Задоволена життям дівчина посеред поля, фото
Фото: freepik.com

Чекати залишилося геть недовго

Попри забобони, що високосний 2024 рік — досить невдалий період для запровадження змін у житті, він подарує деяким знакам Зодіаку нечувані перспективи! Стосується це насамперед кар’єрного зростання та покращення матеріального становища. До кого цей рік виявиться настільки прихильним — розповідаємо далі!

Астрологи кажуть, що цьогоріч кар’єрне зростання та нові можливості у розвитку, включно з покращенням матеріального становища, очікують відразу на 4 знаки Зодіаку. Хто увійшов до цього “золотого списку” Всесвіту і до чого тут щедрий Юпітер, інформує ukr.media .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як Юпітер впливає на весь 2024 рік

Головний аркан 2024 року — Сила, тому поява “зайвого” дня у календарі свідчить про те, що успіх для деяких людей буде просто приголомшливим! Юпітер протягом поточного року ощасливить деяких представників зодіакального кола настільки, що їм буде важко повірити у власне везіння.

Так, навесні ця планета-покровитель Стрільців сформує Великий грошовий Стелліум у Тельці, а вже на початку літа разом з Плутоном вона утворить Аспект Мільйонерів. У цей період відразу на 4 знаки чекає приголомшливий успіх на роботі.

Яким знакам Зодіаку пощастить у кар’єрі в 2024 році

Знаки Зодіаку на фоні Сонця та золотих монет, фото
Фото: telegraf.in.ua
  1. ЛЕВ . Вже у квітні вирішиться якась дуже важлива ситуація у вашому житті, яка досі не давала вашій кар’єрі нормально розвиватися. Почнеться дуже потужний період трансформації, яка цілком може призвести до підвищення соціального статусу та зміни життєвих пріоритетів. Зверніть особливу увагу на 8 травня — в цей день вам має надійти якась надзвичайно вигідна пропозиція.

  2. ТЕЛЕЦЬ . Перші “дзвіночки” до позитивних змін ви почуєте вже у квітні, однак і травень 2024 року буде не менш яскравим та насиченим. З 16 по 23 травня можете розраховувати на круті зміни, які торкнуться не лише вашого матеріального становища, а й роботи та кар’єрних досягнень. Великий контракт, нова посада, підвищення зарплати, запуск власного бізнесу — будь-що може статися у цей період!

  3. БЛИЗНЯТА . Щедрий Юпітер візьметься за вирішення ваших проблем вже у червні. Можливий переїзд за кордон на нову роботу у престижній міжнародній фірмі або ж вихід вашої компанії на новий ринок. Цілком імовірно і те, що ви станете обличчям якогось відомого закордонного журналу чи прославитесь на весь світ в якийсь інший приємний спосіб.

  4. ДІВА . Найперспективніший ваш час у 2024 році — період з 1 по 3 червня. Однак приємні сюрпризи ви можете почати отримувати на роботі вже з кінця травня, коли Юпітер з’єднається із Венерою, що управляє вашим домом грошей. Особливо успішними найближчі місяці будуть для тих, хто реалізовується в сфері видавничої діяльності, медицини, харчування й високих технологій.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що наприкінці березня, згідно з китайським гороскопом, на 3 знаки Зодіаку чекає щасливий випадок. У цей період вони можуть розраховувати на пані Фортуну й не боятися ризикувати заради хорошої справи!