Хитрий японський метод вирощування огірків: секрети щедрого врожаю

Сад і город
Марія Дума

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

ростуть огірки
Створено за допомогою ШІ / ікавий метод вирощування

Цей метод підкорює серця дачникам

Ми розповідали про молдавський метод вирощування перцю . Тепер розповідаємо, як отримувати гарний врожай огірків.

Спробуйте японський метод вирощування огірків - і отримаєте міцну розсаду, стійку до хвороб, та щедрий урожай. Розповідаємо про нього разом із Pixelinform .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

В чому полягає суть методу

Замість ґрунту використовується тирса - пухкий, екологічний субстрат, що добре утримує вологу. Насіння пророщується в теплі та вологих умовах, що стимулює їх швидке проростання та стійкість.

Так ви отримуєте здорові та міцні рослини, раннє та рясне плодоношення. Розсада просто вирощується та стійка до хвороб.

Як вирощувати огірки у тирсі

  1. Виберіть відповідну ємність (дерев'яний ящик, пластиковий контейнер) та продезінфікуйте її окропом. Насипте тирсу на чверть ємності.

  2. Залийте тирсу окропом, щоб вона стала зволоженою та теплою. Коли тирса охолоне, розімніть її руками до дрібної крихти.

  3. Розкладіть насіння огірків на тирсі з невеликим інтервалом. Зверху присипте насіння подрібненою гарячою тирсою.

  4. Накрийте ємність плівкою або склом. Поставте ємність на підвіконня або в інше тепле місце. Періодично поливайте тирсу теплою водою, щоб вона залишалась вологою.

  5. Коли з'являться сходи, поливайте їх теплою водою з пульверизатора. Коли розсада буде готова (має 2-3 справжніх листки), пересадіть її разом з тирсою на грядку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

З японським методом вирощування огірків ви отримаєте міцну розсаду, яка порадує вас щедрим врожаєм. Також ми розповідали про цікаве огіркове підживлення .