В який місяць чоловік народився, таке з ним і життя буде: знайдіть свого коханого у списку

Езотерика та астрологія
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Ми вже розповідали, як дата народження впливає на люди ну і в чому криється магія чисел. Тепер же ми розкажемо, як за датою народження чоловіка визначити, яким буде ваше спільне життя.

Про місяці народження і їхній вплив на характер чоловіка, та, як наслідок, на його стосунки з жінками у дорослому житті, розповідає нумеролог modeyka.matrix у своєму ТікТок. Далі - повний розбір експерта по місяцях.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Січень 

Народжений у січні чоловік - спокійний, зібраний та малоемоційний. Будь-яку проблему він бере у свої руки та вирішує без зайвих слів. З мінусів можна відзначити егоїзм, гординю та вибіркову справедливість щодо власної дружини.

Лютий

Він красиво залицяється та вміє робити подарунки. Завжди ніжний та уважний, любить піклуватись. Завжди пам'ятає усі важливі дати. З мінусів: може брехати і не договорювати правду, приховувати деяку інформацію про себе.

В який місяць чоловік народився, таке з ним і життя буде: знайдіть свого коханого у списку - фото №1
Фото: pixabay.com

Березень 

Березневі чоловіки розумні й завжди стараються самовдосконалюватись. Вдома вони акуратні й люблять чистоту і порядок. Головні мінуси: часто критикує жінку, може грубіянити під час приступу агресії й навіть висміювати її вади.

Квітень 

Ідеальний варіант для офіційного шлюбу. Він зробить абсолютно все, щоб його дружина була щасливою та задоволеною всім. Щедрий, сильний, добрий, буде найкращим татком! З мінусів: ревнивий та занадто підозрілий.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Травень

Дуже хороший чоловік та батько. У нього на найвищому рівні розвинуті родові зв'язки. Заради власної сім'ї зробить усе. Негативні сторони: самовпевненість і впертість у побутових питаннях - переконати його у чомусь практично нереально.

Червень 

Хороший психолог та співбесідник. Він начитаний і цікавий, з ним завжди буде про що поговорити. У побуті червневий чоловік дуже поступливий та м'який. Мінуси: може зраджувати і просто задивлятися на інших жінок.

В який місяць чоловік народився, таке з ним і життя буде: знайдіть свого коханого у списку - фото №2

Липень

Той, хто народився у липні, спокійний, терплячий та стриманий, доб'ється великих успіхів у житті. Його жінка дійсно почувається, як за кам'яною стіною. Мінуси: не завжди готовий розбиратися у дівочих "хотілках", прямолінійний і не розуміє натяків.

Серпень 

Неймовірно міцний чоловік, порядний, сім'янин, любить порядок, обожнює дітей та дружину. Головними мінусами є те, що серпневий чоловік не завжди досягає цілі, швидко перегорає, якщо щось не вийшло з першого разу, не готовий долати перепони.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Вересень

Інтелектуал, дипломат і загалом дуже цікава людина, з якою можна говорити про все на світі. А ще з ним ніколи не буває сумно. Глибока натура, якщо любить, то за певні риси характеру. Мінуси: може довго залишатися у підвішеному стані - валятися на дивані чи залипати в телефоні, замість того, щоб самореалізовуватися. Йому потрібні постійні підштовхування від дружини.

Жовтень 

Жовтневі чоловіки безкорисливі, щедрі й дарують найкращі подарунки. Уважні й ніколи не зрадять, більш того - не буде зраджувати за зраду інших. З мінусів: у всьому шукає вигоду, а жінку завжди вибирає не серцем, а розумом. Часом повільний та інертний.

В який місяць чоловік народився, таке з ним і життя буде: знайдіть свого коханого у списку - фото №3

Листопад

Пристрасний, рішучий, сильний. Обов'язково відвоює своє у Всесвіту. Дружину носитиме на руках. Мінусів має чимало: впертий, не сприймає жіночої точки зору і не рахується з її бажаннями, його рішення не обговорюються, самовпевнений.

Грудень

Народжені у грудні - працьовиті і віддані, а якщо закохуються, то раз і на все життя. Всі свої сили кидають на те, щоб забезпечити дружину та дітей. Дуже творчі особистості. Серед мінусів можна виділити дивні звички, в т.ч. й побутові, ця людина може довго сидіти на одному місці без бажання змін. Тяжко переносить подорожі, переїзди та зміну обстановки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, що не можна робити на свій день народження. Цей день в році — дуже цікавий енергетичний період у житті кожної людини. Ще здавна люди знали, що як проведеш цей час — так і пройде рік.

Головне фото: freepik.com