Переможець шоу “Співають всі” МУАЯД після тривалої паузи повертається з новим треком (ВІДЕО)

Музика
567
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

МУАЯД, фото
Фото: пресслужба

МУАЯД повернувся з музичною новинкою під назвою “Дістало”

П'ятниця багата на прем'єри. Не встигли ми вдосталь насолодитися новою піснею KALUSH , як вийшов ще один глибокий трек. 

Молода зірка, переможець шоу “Співають всі”, МУАЯД заявив про камбек новою піснею. Після тривалої паузи, це довгоочікувана новинка від співака. 

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
“Дістало”  — це красива, але досить сумна історія про невдале юнацьке кохання та підліткові проблеми. Частіше за все, цей біль не сприймають серйозно, суспільство вважає, що це все нереальні проблеми. Тому, в цій пісні, я максимально хотів показати, що відчуваю я, ніби голосом усіх підлітків у такі моменти,
— поділився МУАЯД.

Стати голосом підлітків і підняти важливі аспекти їх життя — це основна ціль музики молодого артиста. Можливо, саме ця композиція стане підтримкою та дасть розуміння, що юнаки не одні, у тяжкі для себе моменти. МУАЯД вдало поєднав дуже красиві і метафорично загорнуті слова зі стильним Хіп-Хоп/R&b саундом.

Ви можете зануритись у минуле, проживати теперішнє, або мріяти про майбутнє. “Дістало” може стати вашою музичною медитацією або піснею, яка буде супроводом вашого буремного життя, з усіма його перипетіями та негараздами,
— коментує МУАЯД.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також цього дня Альона Альона та Джері Хейл неочікувано презентували образи для Євробачення . Співачки внесли до свого перформансу філософські нотки.