Всебічно розвиваються: дружина Дмитро Монатика показала, як проводять час їхні сини (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Родина Дмитра Монатика
Фото: instagram.com/irishamonatik

Родина Монатиков також привчає своїх дітей читати

Дружина знаменитого українського співака та автора хітів Дмитра Монатіка, який розмірковує над поповненням у родині, порадувала фоловерів теплими знімками синів. Вона показала, як сини зоряного подружжя разом проводять час.

До речі, фотографії дітей Дмитра досить рідко з'являються у мережі. Загалом пара не афішує своє особисте життя, але цього разу Ірина Монатік вирішила зробити виняток. Вона показала теплі кадри синів Платона та Данила.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Жінка продемонструвала, як один із її синів боксував у спортзалі. Також із кадрів бачимо, що хлопці люблять грати пазлами.

Син Дмитра Монатіка
Фото: instagram.com/irishamonatik

Зокрема, Ірина залишила фото, на якому видно, як сини складають картинку із мультфільму "Південний парк". Фоловери тепло зустріли кадри дружини Монатіка та розхвалили спритних хлопців. Крім того, сім'я Монатіків активно привчає своїх синів читати. Зазначимо, що наприкінці минулого року артист представив своє дитяче видання “Книжка мрій”, з якою його сини вже точно ознайомились.

Сини Дмитра Монатика
Фото: instagram.com/irishamonatik
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Дмитро Монатик потрапив у скандал , підтримавши Олену Кравець. Артиста дорікнули заробіткам у Московії.