Після звинувачень у насильстві, відомого американського актора знайшли мертвим у лісі: перші подробиці

Новини шоубізнесу
3 014
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Коул Брігс Пленті
Фото: Getty Images

Тіло 27-річного актора серіалу "1923" було знайдено як раз у той момент, коли йому мали висунути звинувачення

Американський актор Коул Брігс Пленті, популярність якому принесла робота у приквелі “Єллоустоуну” серіалі “1923”, був знайдений мертвим. Тіло 27-річного хлопця виявили у лісі після того, як він втрапив у скандал зі звинуваченнями у домашьному насильстві. Усі деталі дізнавайтеся на Хочу!

Як повідомляє BBC, ще минулого тижня родина Коула Брігс Пленті звернулася у поліцію, аби повідомити про його зникнення. Тоді актор мав зʼявитися на зустрічі зі своїм агентом для телешоу, однак так і не дістався назначеного місця. Та й телефон хлопця було вимкнено, що зовсім на нього не схоже.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

В ході розслідування правоохоронні органи встановили, що востаннє Коула бачили тиждень тому, коли він їхав з одного штату до іншого. А виїздити його змусила достатньо скандальна історія, адже Коула Брігс Пленті незадовго до цього звинуватили у домашньому насильстві. Актора визнали причетним до цієї ситуації та вже хотіли заарештувати, проте в цей момент його тіло знайшли у лісі.

За допомогою камер спостереження у ході розслідування було встановлено, що Брінгс Пленті виїхав з міста відразу після інциденту з жінкою. Цей інцидент пов'язаний зі звинуваченнями в домашньому насильстві,
— прокоментувала поліція.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що представниця Грузії на Євробаченні 2024 втратила брата за трагічних обставин . Її близького знайшли мертвим в автівці в США.