Додайте один інгредієнт - і ви не впізнаєте “Мімозу”: салат стане вдвічі смачнішим

Кулінарні підказки
Марія Дума

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

Ми розповідали, який компонент замінити в “Олів’є” , щоб стало значно смачніше. Тепер ділимось порадами щодо приготування не менш популярного салату на Новий рік - “Мімози”.

Це смачна страва, яка завжди має ефектний вигляд на святковому столі. Та є спосіб зробити її ще смачнішою. Про нього розповіли на Pixelinform .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зазвичай цей салат складається з декількох шарів. Він містить рибу, яйця, картоплю, цибулю та майонез.

Іноді, втім, не завжди, у цій страві присутня ще й морква. І порада, яка змінює смак, стосується саме додавання цього коренеплоду у відвареному вигляді. Морквяний компонент робить страву набагато смачнішою. А секрет полягає у тому, щоб додавати не саму моркву, а змішати її з іншим продуктом для цього шару.

Що додати до моркви?

Терту моркву бажано змішати з 50 грамами дрібно покришених домашніх сухариків. Їх можна виготовити вдома, зі звичайнісінького батона. Можна розмішати їх просто з морквою, або посипати сухарями вже створений морквяний шар.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Завдяки цій добавці у страві з’явиться легенька хрустинка, яка, при цьому, не позбавить салат ніжності. Також ми розповідали, як правильно готувати сирники .