Підбери пароль до його серця: ці три "кнопки" допоможуть в цьому

Ми та чоловіки
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

клавіатура фото
Фото: unsplash.com

Часто на початку стосунків жінки намагаються натиснути на "кнопки" "Ти мені винен" та "Врятуй мене" і це — велика помилка

Стосунки між жінкою та чоловіком можна розглядати як гру — тут є і комунікація, і взаємодія, і стратегії. А ще в стосунках є певні правила, які варто враховувати. Про них ми і поговоримо.

Як підкорити серце чоловіка: дієві поради

Часто психологи порівнюють поведінку чоловіка і жінки з поведінкою геймерів, пише Ukr.Media . Адже, щоб досягти мети та підштовхнути об'єкт симпатії до того, щоб вони відкрилися, потрібно знайти правильний "код". І якщо знати, які кнопки натискати, можна підкорити серце чоловіка. Які це кнопки?

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Кнопка "Ти мені потрібен"

"Потрібен" - це кнопка, з якої часто розпочинаються стосунки. Жінці слід показати партнеру, що вона потребує його, але не в ушкоду собі.

Чоловіки цінують відчуття своєї важливості. Важливо показати їм, що вони потрібні для спільного життя та реалізації цікавих проєктів.

Тож, натискаючи кнопку "Ти мені потрібен", варто показати чоловіку, що у вас є спільні інтереси, вам може бути цікаво разом і ця історія може перетворитися на здорові стосунки.

Кнопка "Ми вільні люди"

Здорові стосунки — ті, в яких ніхто нікого не обмежує. Ні, мова зовсім не про зради, а про відсутність нав'язування та обмеження незалежності чоловіка. Адже для того, щоб чоловік зміг відкритися, треба дати йому свободу. Дайте йому можливість проявитися — не треба тиснути та наполягати, бо тут вже виходить кнопка "Повинен", а вона не подобається представникам обох статей.

Якщо жінка намагається контролювати свого партнера, обмежуючи його свободу і стежачи за кожним його кроком, це тільки збільшує його бажання втекти і повернутися до вільного життя. Такий тиск може пошкодити навіть найміцніші стосунки, не кажучи вже про емоційні травми, до яких він призведе.

Кнопка "Прийняти"

Кнопку "Прийняти" варто натискати лише у випадку, коли стосунки перейшли на новий рівень. Чоловік повинен переконатися, що жінка готова прийняти його з усіма його перевагами та недоліками. Постійна критика, скандали та намагання піддавати його волю — все це може знищити найщиріші почуття. Чоловікові потрібно відчувати себе комфортно, щоб він міг відкритися повністю.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Чоловіків варто вчитися приймати та хвалити частіше, щоб підштовхнути їх до вчинків, які допоможуть досягти по-справжньому важливих цілей. Але важливо розрізняти між кнопками "Прийняти" та "Ми вільні люди". Важливо встановлювати межі та не дозволяти партнерові переступати їх. Це допоможе зберегти баланс у стосунках.

Раніше ми розповідали, як вдягнутися на перше побачення . Такий аутфіт зможе підкорити серце чоловіка.