Дашуня, з Днем ангела! Вітання у прозі, картинки та листівки — українською

Усі свята
1 354
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Янголятко в квітах, картинка
Фото створене за допомогою ШІ, Хочу

Привітання з Днем ангела Дарії у прозі та листівках

Щороку 19 березня українці відзначають День ангела Дарії. Це ім’я дарує своїм власницям вроду, мудрість, перемогу та гарну інтуїцію. З нагоди іменин — найгарніші побажання своїми словами, листівки і картинки.

Вітаємо з Днем ангела усіх жінок з іменем Дарія. У перекладі з перської це ім’я означає “переможниця”. Скорочені та лагідні похідні імені: Дарина, Даруся, Дарія, Дар’я, Даринка, Даша, Дашуня, Дашенька, Дара, Дарочка.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Привітання:

Дашенька, з Днем ангела! Нехай твій небесний охоронець буде завжди з тобою поруч: і в хвилини радості, і в хвилини смутку. Якщо впадеш, нехай він підніме, коли ти заплачеш – втішить, коли ти будеш радіти, він теж разом з тобою радітиме.

***

Вітаю тебе з Днем ангела, Даріє! Бажаю завжди з посмішкою зустрічати новий день. Нехай всі мрії збуваються, а віра в краще супроводжує тебе по життю. Нехай твій ангел-охоронець завжди буде з тобою поруч і вберігає тебе від всього поганого.

Букет троянд, фото
Фото: vjoy.cc

Вітаю з Днем ангела, Дарочко! Нехай кожна мить приносить сотні шансів зробити життя ще яскравішим і щасливішим! Нехай будь-яка хвилина дарує тільки удачу і море позитиву!

***

Щиро вітаю тебе з Днем ангела, Дарино! Хочу побажати безсумнівної удачі й великого везіння у твоїх справах, непохитності характеру і морального духу, сміливих ідей і творчих задумів, успішної реалізації планів і вічного блага життя.

***

У День ангела хочу побажати, Дашенька, щоб твій ангел завжди тебе оберігав і допомагав тобі в усіх твоїх справах: і домашніх і робочих. Нехай усі твої починання будуть втілені в життя, аби тебе завжди супроводжували удача, процвітання і успіх.

***

З Днем ангела, Даріє! Твій небесний опікун подарував тобі безліч хороших якостей. Бажаю тобі не розгубити цей цінний набір ангельських подарунків по життю і пишається тим ім'ям, що подарували тобі твої батьки.

***

Від душі вітаю тебе, Даринко, з Днем ангела! Бажаю яскравих зірок на небі, які висвітлюють твій шлях до мрій, доброї удачі й чудових ідей. Нехай щира любов зігріває твоє серце, а мрії збуваються.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Білі тюльпани, фото
Фото: vjoy.cc
Янголятко біля квітів, картинка
Фото: vjoy.cc
Янголятко з пташкою, картинка
Фото: vjoy.cc
Бузок, фото
Фото: vjoy.cc
Янголятко молиться, картинка
Фото: vjoy.cc
Букет польових квітів, фото
Фото: vjoy.cc

Раніше ми писали, коли відзначати церковні свята. Для вас — зручний новоюліанський календар, у якому зібрані всі важливі дати.