"Українізую, як можу": зірка фільму "Аврора" розповіла про стосунки з чоловіком-канадійцем (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
2 932
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Анастасія Зюркалова
Фото: Instagram Анастасії Зюркалової

Артистка також розповіла, чи знайомила обранця з батьками

Відома українська акторка, зірка стрічки “Аврора” Анастасія Зюркалова несподівано потішила фоловерів інформацію про зміни в особистому житті. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, артистка заявила, що відтоді, коли вона переїхала до Канади, у неї з'явився чоловік. Жінка зауважила, що на фоні минулих нещасливих стосунків, цей роман є досить вдалим. Нинішній коханий підтримує та піклується про артистку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зірка також заявила, що хоче українізувати бойфренда. До речі, він сам не проти цієї ініціативи, адже вже почав цікавитися історією України.

Одна з причин, чому я поки що не планую повертатися з Канади — я зустріла тут кохання. Для мене це було боже благословення, тому що стільки років в Україні я не могла побудувати нормальних здорових стосунків. Це були романи, нещасне кохання і завжди воно боліло. Тут я зустріла неймовірного чоловіка-канадійця, який мене підтримує. Я його намагаюся українізувати. Я розповідаю про Україну, про своє місто, історію... Він зацікавився козацтвом. Готую для нього українські страви. Українізую, як можу. Він підтримує Україну. Він теж актор і ми познайомилися, коли робили виставу. Ще немає року (стосунків –  ред.), але здається, що знаємо одне одного все життя,
— розповіла Зюркалова в інтерв'ю блогерці Аліні Доротюк.

До речі, Анастасія повідомила, що її коханий вже познайомився з її батьками дистанційно. Тепер же пара чекає закінчення війни та перемоги України задля того, аби мати змогу приїхати сюди і познайомитися наживо.

Ми спілкувалися телефоном (з батьками – ред.). Але ми разом мріємо, що зможемо незабаром приїхати до України і я познайомлю його з батьками. Вже чекаю, коли зможу показати йому Київ і де працюю…
- підсумувала знаменитість.

Дивитися з 46:27

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як відома українська акторка закрутила новий роман після розлучення. Зоряна Марченко зізналася, чим займається її новий коханий та як вони познайомилися.