Наймодніший макіяж на кінець зими 2024: будьте неперевершені (ФОТО)

Макіяж
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Кінець лютого відрізняється своєю мінливою погодою. Час робити макіяж, який надихає. Раніше ми писали, що таке праймер для вій, і навіщо він потрібен, а тепер покажемо варіанти макіяжу, які будуть у тренді в кінці лютого 2024 року.

Стилісти назвали нюанси в макіяжі, які будуть модними в кінці цієї зими. Можна робити акцент або на губи, або на очі — в залежності від того, як комфортно модниці.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Матові, бордові губи

У тренді — матові губи бордового кольору. До них пасує рівний тон шкіри без шимеру, пишні чорні вії. Допускається стрілочка. Якщо це вечір, і ви збираєтеся на побачення, можна додати світлі однотонні тіні.

Наймодніший макіяж на кінець зими 2024: будьте неперевершені (ФОТО) - фото №1
Pinterest
Наймодніший макіяж на кінець зими 2024: будьте неперевершені (ФОТО) - фото №2
ÓNDE IRtotalbeauty.com

Смарагдові тіні

Якщо ви любите робити акцент на очі, зверніть увагу на тіні смарагдового кольору. До них будуть пасувати губи відтінків нюд або просто прозорий блиск. І вдень, і ввечері будуть доречними стрілки на повіках.

Наймодніший макіяж на кінець зими 2024: будьте неперевершені (ФОТО) - фото №4
Pascuala Valdiviesosandsunandmessybuns.com

Рожеві губи

Якщо ви любите гламур, сміливо фарбуйте губи рожевим. І взимку, і весною, цей колір буде в тренді. Із ним доречно відтіняти очі легкими блискітками та додавати стрілки. Але в такому випадку краще обійтися без рум'ян.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Наймодніший макіяж на кінець зими 2024: будьте неперевершені (ФОТО) - фото №6
Pinterest
Наймодніший макіяж на кінець зими 2024: будьте неперевершені (ФОТО) - фото №7
liveenhanced.comPinterest

Нагадаємо, раніше ми писали, як намалювати штучні веснянки. Для вас — легкий спосіб, як додати шарму на свої щічки та ніс.

Головне фото: @yag71