ТОП-3 найкрутіших варіанти манікюру на 8 Березня (ФОТО)

Манікюр і педикюр
719
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Маоинові нігті в квіти, фото
Фото: instagram.com/pazybohomazy/?img_index=2

З нагоди 8 Березня публікуємо для вас найсильніші ідеї для манікюру

Жінки люблять робити щось особливе на своїх нігтях з нагоди різних свят. Це ж стосується і 8 Березня. Раніше ми писали про японський манікюр, а тепер розкажемо, які 3 наймодніші тренди манікюру будуть весною цього року.

Нейл-майстри назвали 3 стилі манікюру, які будуть топовими на 8 Березня 2024 року. Перше місце посідають нігті з принтом весняних квітів. Обов'язкова умова — усе повинно бути в кольорі. Чорно-білі та однотонні варіанти з контуром більше не модні.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

На другому місці — однотонні нігті у поєднанні із кольоровою крихтою. Стильно виглядають як крупні деталі цього декору, так і дрібна крапочка. Нігті можуть бути 2 або 3 кольорів. Такий стиль додає святковості та ексклюзивності.

Манікюр у крихти, фото
Фото: floraandfauna.com.au
Кольорові нігті в крихту, фото
Фото: Pinterest

Третє місце посідає французький манікюр із додаванням золотої пателі. Стильні нігті з білими або кольоровими кінчиками будуть пасувати жінкам різного віку. А ще такий манікюр підійде для різного стилю одягу. Додайте на свої нігтики золоту патель, і ваш образ буде неперевершеним.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Манікюр із пателлю на весну, фото
Фото: Svetlana_say_nails
Нігті з білими кінчиками та пателлю, фото
Фото: @aksiutsina_nails

Нагадаємо раніше ми писали, як можуть виглядати контрастні нігті на весну. Для вас — новинки яскравого манікюру, який підкреслить ваш шарм і буде пасувати до будь-якої події.