Хто ви у світі жахів? Оберіть річ і дізнайтеся приховані риси свого характеру (ТЕСТ)

Тести
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото смішні монстри
Фото створене за допомогою ШІ, Хочу.ua

Цікавий тест визначить, яким ви були б монстром у фільмі жаху

Всі люди уявляють себе на місці кінозірки, чи жанру фільму. Ким би ви могли бути у світі тварин чи яким казковим персонажем уявляли себе у дитинстві?Наша підсвідомість приховує багато цікавих речей, які відкриваються нам у снах чи бажаннях.

Хочу! пропонує пройти простий тест, відповіді на який вас здивують. Адже ми можемо говорити одне, а думати інше. Так працює наш розум. Але у глибинах підсвідомості ховається наше справжнє "я".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
На фото зображені 6 монстрів
Фото: Freepik

Подивіться на картинку і спробуйте уявити себе у фільмі жахів. На якого героя ви скерували б погляд, якби у вас була така можливість. Вам потрібно вибрати на малюнку одну з речей: вату, гарбуз, кров, простирадло, голку з ниткою чи мозок. Не роздумуйте, а оберіть те, до чого схиляєтеся найбільше. А на якого монстра вказує ваш вибір - прочитайте нижче.

На фото різні предмети
Фото створене за допомогою ШІ, Хочу.ua

Ваш вибір - вата

В уявному світі населеному дивними істотами вам припала роль мумії. Ви терплячі, небагатослівні, не шукаєте компанії та не прагнете слави. В одязі надаєте перевагу зручності і комфорту.

Ваш вибір - гарбуз

У світі жахів ви будете городнім лякайлом. Ви часто перебуваєте у центрі уваги, але вам не подобається цей вибір. У вас багато знайомих, але обмаль друзів. Велике значення надаєте стильному одягу. 

Ваш вибір - кров

У потойбічному вимірі вам належить титул Дракули. Ви, як справжній вампір любите нічні вечірки і гулянки до ранку. Ви харизматичні та легко товаришуєте. В одязі обожнюєте темні кольори і речі високої якості.

Ваш вибір - простирадло

Ви - справжній привид. Намагаєтеся не виділятися, злитися з натовпом і стати непомітним. Через це на роботі не визнають ваших здобутків і обходять з підвищенням. В одязі обираєте непомітні кольори та практичні речі.

Ваш вибір - нитка з голкою

У світі мороку ви Франкенштейн. У житті намагаєтеся знайти баланс між роботою і особистим життям. Непостійні, починаєте багато справ одночасно, але рідко доводите їх до кінця. Одяг для вас непринциповий. Однаково почуваєтеся в робочій уніформі і стильному костюмі, який, до речі вам личить.

Ваш вибір - мозок

Так, так, ви зомбі. По життю намагаєтеся плити за течією. Не приймаєте складних рішень та не любите складних завдань. Найкращий відпочинок для вас - це їжа і сон. Але ви віддані, привітні, постійні та чемні. Полюбляєте спортивний стиль одягу, але спортом займаєтеся вкрай рідко.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми пропонували цікавий тест, який допоможе визначити притаманну вам, як українцю, рису характеру. Які властивості передали вам у спадок ваші предки.