Збіг? Хтось так не думає... Глядачі знайшли чудернацький натяк на перемогу одного з фаворитів Нацвідбору (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Напередодні фіналу Національного відбору на Євробачення 2024 Джамала публічно оголосила про третю вагітність . І доки одні думають, що артистка зробила це заради того, аби уникнути незручних питань під час ефіру, інші у Мережі почали поширювати "конспірологічні теорії" щодо переможця конкурсу. Як це повʼязано? Розповідаємо на ХОЧУ.ua!

Справжні фанати Євробачення знають, що співак Melovin вже представляв Україну на міжнародному пісенному конкурсі у 2018 році. Але, оскільки тоді артист не здобув бажану перемогу, цього року він вирішив повернутися на сцену Нацвідбору, аби отримати другий шанс.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Тут логічним було б питання, "до чого тут Джамала?". Тому пояснюємо: у 2018 році співачка теж входила до складу суддів Нацвідбору, ба більше, на той момент зірка теж була вагітна. А оскільки цьогоріч стався такий збіг, то деякі глядачі висловили припущення, що це може бути натяком на перемогу саме Меловіна.

Збіг? Хтось так не думає... Глядачі знайшли чудернацький натяк на перемогу одного з фаворитів Нацвідбору (ФОТО) - фото №1

Зазначимо, що композиція Dreamer , яку Melovin створив надихнувшись творчістю легендарного українського музиканта Володимира Івасюка, високо оцінюється як букмекерами, так і користувачами соцмереж. Тому багато хто вірить, що артист має усі шанси знову поїхати на Євробачення в ролі представника України. Але й не обійшлося без жартів про те, що могила Івасюка, яка стала поштовхом до написання конкурсної пісні, теж відіграє свою роль у визначенні переможця Нацвідбору.

Збіг? Хтось так не думає... Глядачі знайшли чудернацький натяк на перемогу одного з фаворитів Нацвідбору (ФОТО) - фото №2

Та оскільки ми вже згадали минулий досвід Меловіна на Євробаченні, не можемо оминути й те, що цього року глядачі теж поринули у спогади. Багато хто пригадав, номер, з яким у 2018 році артист виступив на міжнародній арені. А дехто навіть знайшов "символічну драбину", нагадавши, як співак збирався по сходинках, аби заграти на роялі, під яким прямо на сцені палало полумʼя.

Збіг? Хтось так не думає... Глядачі знайшли чудернацький натяк на перемогу одного з фаворитів Нацвідбору (ФОТО) - фото №3
Збіг? Хтось так не думає... Глядачі знайшли чудернацький натяк на перемогу одного з фаворитів Нацвідбору (ФОТО) - фото №4
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що навіть без макіяжу та яскравого сценічного образу, Тіна Кароль зірвала овації на сцені Нацвідбору 2024. Навіть попри те, що в ефірі артистка забула слова пісні , її виступ гідно оцінили глядачі.