"Який мир? Україна повинна виграти цю війну": італійська акторка українського походження розповіла про свою позицію щодо широкомасштабного вторгнення

Новини шоубізнесу
2 679
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Юлія Маярчук
Фото: instagram.com/yuliyamayarchuk

Юлія Маярчук пригадала, що до широкомасштабного вторгнення їй було не принципово, що її могли назвати росіянкою

Відома італійська акторка, яка має українське коріння Юлія Маярчук відверто зізналася, що до початку широкомасштабного вторгнення російської армії певний час проживала у рф. Відтак, її деколи ідентифікували як росіянку.

В інтерв’ю виданню УНІАН Юлія заявила, що три роки мешкала в Архангельській області. Річ у тім, що її батько був учителем і працював там, а родину перевіз до себе.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Маярчук заявила, що в принципі, до початку великої війни їй не було принципово, якщо її називали росіянкою, а не українкою, це не робило трагедії в її житті. Однак, після 2022 -го року все змінилося.

До російського вторгнення для мене нібито не було різниці, якщо хтось називав росіянкою. Ну, тобто, сприймалося це, як "нічого страшного". Але зараз неможливо бути десь посередині. Я - українка на сто відсотків. Ну, добре, може трошки ще й італійка, тому що дуже довго живу в Італії,
- каже селебритіс.

Окрім того, знаменитість додає що наразі вона перестала нормально спати і постійно думає про долю своєї батьківщини. Завжди слідкує за новинами, а головне допомагає Україні фінансово.

Я хочу розуміти, що відбувається. І кожного разу дивлюся новини з надією: може, вже наша перемога? Може, вже путін вмер? З перших днів я намагалася робити все, що могла. Зараз я допомагаю своїми грошима кожного місяця.
- уточнила зірка.

До речі, Юлія зазначила, як до війни ставляться італійці. За її словами, вони просто хочуть миру, але сама актриса вважає, що формула успіху не є такою простою. На її думку, має настати не просто мир, а повна перемога України.

Люди тут втомилися, для них це далеко. В основному, італійці хочуть веселитися, хочуть легкості. І не те, щоб вони були за росію. Але вони за мир. А я кажу: "Ну, який мир? Україна повинна виграти цю війну і отримати репарації,
- підсумувала Маярчук.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що думає про війну рф з Україною співак Стас Шурінс. Стосовно цього питання у артиста однозначна позиція.