Не витримав боротьби з раком: стало відомо про смерть зірки "Голого пістолету" О. Джея Сімпсона

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

О. Джей Сімпсон
Фото: Скриншот Twitter

Спортсмену та футболісту було 76 років

Днями інформаційний простір розірвала новина про те, що 10 квітня пішов з життя пішов відомий голлівудський актор та зірка американського футболу О. Джей Сімпсон. Подробиці - в нашому матеріалі.

Сумну новину про кончину відомого артиста на його офіційній сторінці у Twitter повідомила його родина. Відомо, що Сімпсон останні роки боровся з раком.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У пості на сторінці актора повідомлялося, що в останні хвилини його життя з ним поруч була вся його родина. Нагадаємо, що відомий артист народився у Сан-Франциско.Він також здобув популярність як спортсмен завдяки вдалим виступам у американському футболі.

Родина О.Джея Сімпсона повідомила про його смерть
Скриншот

Свого часу він пробігав з м'ячем більше 2 тисяч ярдів. Загалом, кар'єра кіноактора наздогнала О. Джея Сімпсона лише після того, коли він закінчив спортивну кар'єру. У історію кінематографа американський артист ввійшов перш за все завдяки ролі детектива Нортберга у трилогії “Голий пістолет”. До речі, наступного року в прокат вийде бойовик “Зомбі в літаку”. В ньому Сімпсон зіграв епізодичну роль.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як на фронті загинув український актор Андрій Доманський. З артистом попрощалися 10 квітня.