Готували для захисників Азовсталі та репетирували фінал: як пройшов 9 випуску МастерШеф-13 та хто покинув шоу

Мастер Шеф
526
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

МастерШеф-13 учасники, фото
Фото: пресслужба СТБ

Дізнайтеся, кому не пощастило цього разу

Дев'ятий епізод став свого роду екватором сезону. Судді обіцяли дати завдання підвищеної складності, що створило напружену атмосферу для учасників. Цього разу аматорів оцінювали особи, завдяки яким ми можемо дивитись шоу та жити в вільній країні — наші сміливі захисники.

Цього разу перед учасниками поставили виклик — приготувати страви для учасників програми #ВрятуйКінцівку, RECOVERY та захисників Азовсталі. Їхнім завдання було — не лише привітати героїв, але й через їжу нагадати їм про найщасливіші миті їхнього життя.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
МастерШеф-13, фото
Фото: пресслужба СТБ

Другий конкурс був підготовкою до фіналу. Судді вирішили провести його репетицію, щоб підготувати учасників до цього бентежного моменту. Проте, не всі змогли справитися з завданням та наблизитися до своєї мрії.

МастерШеф у 9 випуск 13 сезону, фото
Фото: пресслужба СТБ

Хто покинув МастерШеф у 9 випуску 13 сезону?

У дев'ятому випуску проєкт покинула Маргарита Крутько з Хоролу, Полтавської області. Навчаючись на четвертому курсі Національного університету біоресурсів і природокористування, Маргарита відчула, що саме у кулінарних навичках вона може виявити свою індивідуальність.

Маргарита Крутько, фото
Фото: пресслужба СТБ
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Тим часом Ольга Мартиновська розкрила нові подробиці своїх стосунків . Суддя МастерШеф зізналась, що її обранець старший на 17 років.