“Супермама” 6 сезон: коли і де дивитися 57-60 випуски від 4.12.2023

Супермама
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

На СТБ розпочинається новий тиждень реаліті “Супермама”, аби на прикладі героїнь проєкту допомогти всім українкам розібратися, хто ж така насправді незламна супермама. Цього тижня глядачі знайомляться з четвіркою матусь з Києва.

Четвірка героїнь із різними принципами виховання вирушить в гості одна до одної, щоб оцінити суперниць у трьох категоріях: виховання дітей, хазяйновитість і самореалізація. Під час фінальної зустрічі свою оцінку одній з учасниць віддасть і ведучий програми Дмитро Карпачов. Матуся, яка набере найбільшу кількість балів, отримає звання “Супермама”. В кожному випуску глядачі дізнаються практичні та цінні поради про виховання дітей від ведучого проєкту Дмитра Карпачова.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
“Супермама” 6 сезон: коли і де дивитися 57-60 випуски від 4.12.2023 - фото №1

Першою гостей зустрічатиме Лідія. Разом з чоловіком вона виховує донечку Зоряну, якій 7 місяців. Наразі мама знаходиться в декреті та всю себе присвячує родині. Ліда читає багато книжок про виховання, проходить курси, щодня 3 — 4 години займається розвитком дитини. Так, Зоряна слухає класичну музику та англомовні пісні, має режим дня та чіткі правила. Чи вразять методи виховання учасниці інших матусь?

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
“Супермама” 6 сезон: коли і де дивитися 57-60 випуски від 4.12.2023 - фото №2

Далі учасниці вирушать до Вероніки. Разом з чоловіком вона виховує 14-річну  Єсенію-Софію та 10-річну Сантію-Марію. Вероніка з чоловіком полюбляє балувати дітей та обирати для них все найкраще: брендовий одяг, престижний навчальний заклад, елітні курорти для відпочинку тощо. Дівчата довіряють мамі всі свої секрети. Вероніка не повчає їх, а навчає на своєму прикладі. Героїня має власний магазин одягу в Києві та корнери по світу. Чи вдається встигати все? Перевірять суперниці!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
“Супермама” 6 сезон: коли і де дивитися 57-60 випуски від 4.12.2023 - фото №3

Третьою гостей зустрічатиме Наталя. Разом з чоловіком вона виховує 4-місячного сина Давида. Наталя працювала всю вагітність, в день пологів, а також працює зараз. Вона є власницею студії відновлення волосся. Основний метод виховання мами — не порушувати особисті кордони дитини. Так, 4-місячний син вже сам вирішує, коли їсти та спати. Як оцінять такі методи інші учасниці?

“Супермама” 6 сезон: коли і де дивитися 57-60 випуски від 4.12.2023 - фото №4

Останньою на гостей чекатиме Тетяна. Разом з чоловіком вона виховує 4-річну Златославу. Родина з міста Лисичанськ, а зараз живе у Києві. Вже рік Златослава займається бальними танцями, а мама робить усе, аби донька стала справжньою чемпіонкою! У них суворий режим, графік тренувань, збалансоване харчування тощо. Чи дають результати чіткі правила? Та хто стане супермамою цього тижня?

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
“Супермама” 6 сезон: коли і де дивитися 57-60 випуски від 4.12.2023 - фото №5

Дивіться з понеділка по четвер о 18:50 на “СТБ” !

Фото: stb.ua