Деруни можна зробити втричі смачнішими: хитрощі досвідчених кулінарів

Кулінарні підказки
Марія Дума

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

хрусткі деруни зі сметаною
gurman.com.ua / Так деруни будуть ще кращими

Страва буде ще апетитнішою

Ми розповідали, що варто знати, щоб приготувати ідеальні оладки . Тепер розповідаємо, як зробити таку страву, як деруни, ще більш апетитними та привабливими.

Картопляники зовсім нескладно готуються, та й зіпсувати їх практично нереально. Однак існують способи приготувати їх ще смачніше. Розповідаємо про них разом із Pixelinform.  

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Додайте молоко

Звичайне коров'яче молоко збереже золотистий колір дерунів. Достатньо буде додати всього столові ложки молока у картопляне тісто для кращого результату.

Додайте сметану

Замість молока можна також додати трохи сметани. Сметана не лише покращить колір, але й зробить смак багатшим. Використовуйте 1 столову ложку сметани замість.

Додайте лимонний сік

Сік лимона запобіжить потемнінню дерунів. Невелика кількість не вплине на смак, а для ідеального золотистого кольору буде достатньо кількох крапель.

Обсмажте цибулю

В деруни часто додають цибулю, але іноді роблять це не дуже правильно. Замість сирого овоча, обсмажте цибулю перед додаванням до картоплі. Це покращить аромат та збагатить смак.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

З цими порадами ви зможете приготувати не лише смачні, а й апетитні та ароматні. Також ми розповідали, який продукт псує смак сирників .