Vera Wang Truly Pink: енергія весни з нотою зваблення

Парфумерія
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото Vera Wang Truly Pink
Фото: annmariejohn

Найкращий весняний парфум

Настрій жінки може змінюватися сотню разів на день, але незмінним лишається бажання феєрично запам’ятатися. У цьому може чудово допомогти хороший парфум. Цитрусові аромати, парфуми з запахом ванілі чи квіткові композиції, варіантів просто безліч.

Хочу! пропонує розглянути парфум Vera Wang Truly Pink - це чудовий аромат, які найкраще підійде для весни. Він досить яскравий і сучасний, з іскристими, соковитими цитрусами і фруктами в основі - нагадує справжній весняний весільний букет для ніжної сором'язливої нареченої, яка випромінює молодість, життєрадісність, чистоту і жагу до пригод.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Цей парфум створений для розкішних жінок. Він дивовижним чином розкриває природну красу жінки, допомагає самовиразитися та стати центром уваги у будь-якій компанії. Vera Wang Truly Pink - це чудова мелодія, яку можна слухати з повсякденними нарядами та з елегантними вечірніми сукнями.

Початкові ноти парфуму відкриваються п’янким лічі та зворушливою касією, а тонкий подих білої фрезії приховує свою загадку. Трохи розвіявшись ми можемо відчути глибину троянди та розкішної півонії, які є пристрасною серединою композиції. Наприкінці ледь вловимо відчувається ніжність ірису, зваба фіалки та кремова деревина, від якої віє благородністю.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Цей дивний загадковий аромат можна наносити у будь-яку пору дня та під різний наряд. Раніше ми писали про GIVENCHY Irresistible Rose Velvet . Цей аромат змусить вирувати вашу кров і просто переповнений чуттєвою енергією.