Колишній Анні Трінчер зізнався, чи з'явилася в його житті інша (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
780
Софія Мельник

Софія Мельник

Журналістка

Олександр Волошин подарував машину дівчині, фото
Фото: instagram.com/voloshyn_xx/

Після розлучення про популярного блогера постійно говорять і це - одне з найпопулярніших питань, які зараз цікавлять його фанатів

Колишній чоловік співачки Анни Трінчер — блогер Олександр Волошин, який напередодні розповів, чи зраджував їй у шлюбі , зізнався, чи вже має когось після розлучення . Деталі — у нашому матеріалі!

В інтерв'ю "33 запитання від Люкс ФМ" Волошин розповів, що зайнятий своїм бізнесом. Мовляв, на дівчат потрібно витрачати багато ресурсу, в першу чергу — уваги, тож зараз йому не до нових стосунків.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також блогер каже, що життя після розлучення є. Однак воно абсолютно інше.

Я — з тих людей, які люблять простір і свободу. Коли немає зобов’язань перед кимось, тому для мене зараз кайфовий період, бо я останні 8 років був у стосунках, починаючи з 18 років. 5 із них — з однією дівчиною. Останні 3 — з Анною Трінчер,
— зізнається Олександр Волошин.

І додає, що вдячний обом стосункам, проте наразі насолоджується життям холостяка і не хоче заводити ніяких романів. Тож, очевидно, що нової дівчини у Волошина наразі немає.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше Олександр Волошин також розповів про свої нинішні заробітки . Хлопець займається криптою, а крім того — продюсує інших молодих блогерів, які хочуть досягнути такого ж успіху в цій справі, як і він.