Відомий актор Володимир Гладкий розійшовся з коханою після тривалих стосунків

Новини шоубізнесу
944
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Володимир Гладкий
Фото: instagram.com/vova_gladki

Знаменитість вперше зізнався, що зіпсувало його стосунки з коханою

Популярний український актор Володимир Гладкий поповнив список зіркових холостяків. Як виявилося, відтепер чоловік одинокий, адже завершив стосунки, що тривали більше 5-ти років. Що про це відомо — дізнавайтея нижче!

Новиною про кардинальні зміни в особистому житті Володимир Гладкий поділився в новому інтрев’ю . Виявилося, що актор та його дівчина Джулія вже досить давно не разом.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А все через те, що тривалий час пару розділяла велика відстань. Адже під час широкомасштабної війни дівчина Володимира переїхала до США, а після — вирішила продовжити жити там. В той самий час Гладкий бачить своє майбутнє саме в Україні, тому пара вирішила, що їм немає сенсу продовжувати ці стосунки.

Моя колишня дівчина поїхала до США. По суті, відстань і час зруйнували наші стосунки. Але найголовніше — це бачення свого життя. Вона хоче жити в Америці, а я — в Україні,
— зізнався Володимир Гладкий.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, днями Тарас Цимбалюк влаштував бійку з коханою через запитання про те, коли він нарешті зробить їй пропозицію. Хоча це тільки жарти, тому прихильники пари і справді чекають, коли актор нарешті освідчиться Світлані.