"МастерШеф" 12 сезон: коли і де дивитися 15 випуск від 09.11.2023

Мастер Шеф
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Де та коли дивитися 15 випуск улюбленого кулінарного шоу "МастерШеф-12" та що чекає глядачів у цьому епізоді? Дізнайтеся в нашому матеріалі!

Цієї суботи, 9 грудня, у 12 сезоні "МастерШеф" аматори вирушать у неординарний бій із нейромережами. Кулінарія тепер виходить за межі кухні, адже успішний бізнес вимагає присутності в Instagram, Tik-Tok та штучного інтелекту.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До цього часу глядачі мали змогу лише спостерігати за учасниками та суддями через екран телевізора. Проте проєкт йде в ногу з часом і 15 випуск присвячений майбутньому кулінарії. Вперше суддями стануть сотні тисяч людей, які голосуватимуть за найкращий рецепт в режимі онлайн.

Хто з учасників виявиться успішним блогером? Чи прийдуть на допомогу кулінари з минулих сезонів "МастерШеф"? Що станеться в стосунках Каті й Віки, та чи будуть вони дискваліфіковані за свої галасливі витівки? Про це все дізнаємось зовсім скоро!

"МастерШеф" 12 сезон: коли і де дивитися 15 випуск від 09.11.2023 - фото №1

Дивіться 15 випуск кулінарного шоу "МастерШеф-12" 9 грудня о 19:00  на сайті  "СТБ". Дізнайтесь, які ще сюрпризи чекають на учасників.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також дізнайтеся, як пройшов 14 випуск 12 сезону "МастерШеф". Ми розповіли, до чого призвела абсолютна влада учасників.