Хто покинув "МастерШеф" в 6 випуску 13 сезону: розповідаємо, як пройшов цей епізод

Мастер Шеф
815
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

МастерШеф, фото
СТБ

Чим дивували учасники в цьому епізоді

Світ кулінарії заворожує своєю безмежністю, адже, поєднуючи різні інгредієнти, можна відкрити для себе безліч нових смаків. Кожна серія шоу "МастерШеф" огортає нас цим захопливим світом, де сміливі кулінарі вчаться, експериментують та випробовують свої навички.

Шостий випуск 13 сезону "МастерШеф" пройшов особливим чином. Учасники отримали унікальну можливість керувати суддями. Кулінари поділилися на три команди, кожна з яких обрала одну страву з десятка та крок за кроком вказувала суддям, як її готувати.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Але виникла проблема: деякі аматори не вміли готувати певні страви. Чи зуміли вони вразити суддів своїми вказівками та приготувати щось насправді смачне? Відповідь на це питання — у самому випуску.

Звісно, після кожного конкурсу переможці визначали найслабшого учасника своєї команди. Ці учасники потім потрапляли на битву чорних, де боролися за своє місце на шоу.

Хто ж покинув "МастерШеф" у 6 епізоді 13 сезону?

Учасник МастерШеф Андрій Малий, фото
СТБ

У цьому випуску проєкт покинув Андрій Малий. Цей хлопець, який навчається на вчителя математики, завжди мріяв стати кулінаром. Ще з 14 років він волонтерив, допомагаючи дітям відчувати емоційне полегшення під час воєнних конфліктів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До речі, нещодавно відомий ведучий Григорій Решетнік натякнув на повернення романтичного реаліті “Холостячка” . Однак в Мережі через можливу прем'єру цього шоу неабияк обурилися.