Серйозніше не буває! 5 ознак того, що він готовий до стосунків та відповідальності

Ми та чоловіки
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Фото: unsplash.com

І не всі з них стосуються його відношення до вас

Чому важливо розуміти, що хлопець налаштований серйозно? Бо не хочеться витрачати час даремно, а потім опинитися в глухому куті, коли після місяців, коли ви вкладали душу і серце в цього хлопця і стосунки, виявиться, що він не на тій же хвилі.

Ознаки того, що хлопець готовий до серйозних стосунків

Іноді важко побачити ситуацію ясно, тому що у справу пішли почуття. Хочеться, щоб все відбувалося певним чином, і тому людина підсвідомо шукає знаки та підказки, які вказують на те, що реальність відповідає бажанням. Але це не на користь та не допоможе знайти кохання. Видання collective.world зібрало 8 ознак того, що хлопець і справді готовий до стосунків. Вони допоможуть не витрачати час дарма.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

1. Він орієнтований на власне зростання

Найгірший тип людей — це ті, що стверджують: "Я такий, який я є". У деяких контекстах це нормально. І справді, є певні речі, які люди не можуть змінити у собі. Але якщо справа стосується проблемних зон, то для стосунків потрібна людина, яка готова працювати над своїми слабкими місцями.

У стосунках поведінка хлопця впливає на вас (і навпаки), і про це не варто забувати. Орієнтований на зростання хлопець захоче зміцнити свій характер і працювати над ним. Хлопець, який не орієнтований на зростання, скаже, що ваша проблема в тому, який він є, і вам потрібно з цим розібратися.

Можливо, у нього дуже різкий, прямолінійний характер, і іноді вам потрібно більше емпатії та м'якості. Хлопець, який хоче розвиватися і рости, почує це і попрацює над цим. Для того, щоб стосунки працювали, двоє людей повинні бути гнучкими в певних сферах, щоб задовольнити емоційні потреби партнера.

2. Він враховує вашу думку

Найбільша ознака того, що хлопець готовий осісти, — це те, що він залишає для вас місце у своєму житті. Він радиться з вами, перш ніж будувати плани. Він приймає важливі життєві рішення разом з вами, а не приймає їх самостійно і не говорить вам про це постфактум.

Він враховує вас і ваші потреби, він не думає і живе тільки для себе.

3. Він робить кроки назустріч 

Він не тягне час, навіть якщо його все влаштовує. Навпаки, він хоче зробити наступний крок і рухати стосунки вперед. Це не означає, що він поспішає одружитися; це просто означає, що ваші стосунки розвиваються повільно і без особливих зусиль, ніколи не застрягаючи у вічному тупику.

4. В його житті є стабільність

Ось така штука з хлопцями — чоловік не захоче осідати, поки не відчує себе усталеним у житті , поки не відчує, що його життя рухається в тому напрямку, в якому він хоче. Можливо, у нього не так багато грошей, як хотілося б, або, можливо, він не зовсім там, де хотів би бути в кар'єрі, але він на правильному шляху. Він живе своєю місією, переслідує свою пристрасть і в цілому емоційно стабільний.

Якщо хлопець перебуває в хаотичному стані, він не захоче брати на себе зобов'язання. Більшість жінок завжди можуть знайти місце для стосунків, незалежно від особистих обставин. Однак чоловіки не такі. Якщо чоловік не готовий, то він просто не готовий. Більше того, більшість чоловіків не захочуть мати стосунки, якщо їхнє життя перебуває в безладі.

На жаль, багато жінок бачать у цьому можливість зіграти роль рятівниці і втрутитися, щоб допомогти йому зцілитися. Але такий підхід рідко буває ефективним і часто призводить до душевного розладу для жінки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

5. Він прагне зробити так, щоб все вийшло

Хлопець, який не готовий брати на себе зобов'язання, постійно шукає причини, щоб піти. І навпаки, чоловік, який готовий взяти на себе зобов'язання, бореться за стосунки, шукає причини, щоб залишитися в них.

Раніше ми розповідали про те, чому чоловіки кажуть неправду . Причин для такої поведінки багато.