Цікаві будні: куди піти у Києві на тижні з 18 по 22 березня

Новини культури
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Київ, фото
Instagram @zaiarnyi_pasha

Розповідаємо, куди піти на цьому тижні в Києві, щоб зробити будні дні трішки яскравішим

Новий тиждень — нові плани. Пропонуємо вам скласти насичений графік, щоб добре відпочити, дізнатися щось нове та насолодитися весняними буднями. Але не хвилюйтеся, адже все шукати самотужки не доведеться. Наша редакція допоможе вам вирішити куди піти в Києві з 18 по 22 березня.

Не знаєте, чим зайнятися у будні у Києві? Редакція Хочу! допоможе вам скласти цікаву програму на тиждень та розповість, куди піти у столиці.

Дивіться афішу цікавих подій, які відбудуться у понеділок, вівторок, середу, четвер та п'ятницю з 18 по 22 березня у Києві!

Куди піти в Києві 18 березня: вистава “Дамський кравець”

Вистава Дамський кравець, фото
lesyatheatre.com.ua

Що: П'єса " Дамський кравець " продовжує залишатися популярною й актуальною для різних поколінь, не зменшуючи свого чарівного впливу на глядачів. Вона переносить глядачів у Париж початку XX століття, де розгортається історія любовного трикутника, забарвлена водевільним настроєм та музикою Жака Оффенбаха.

Де: вулиця Богдана Хмельницького, 5

Коли: 18 березня, 18:00

Куди піти в Києві 19 березня: акустичний концерт Тоні Матвієнко

Що: Пісні української співачки Тоні Матвієнко звучали у різних країнах світу, розбурхуючи серця захисників і захисниць України, а також зігріваючи душі українських біженців у всіх куточках світу. У творчому доробку Тоні Матвієнко два альбоми, 25 синглів та 15 відеокліпів, а також численні колаборації з іншими артистами, серед яких LAMA, Арсен Мірзоян, Роман Скорпіон, Сашко Положинський (гурт «Тартак») та DJ Tapolsky. Купити квитки на її новий концерт ви можете тут .

Де: Pepper’s Club

Коли: 19 березня, 18:00

Куди піти в Києві 20 березня: виставка "Сто років дитинства"

Виставка про моду в Києві, фото
facebook.com/kyivhistorymuseum

Що: Музей історії міста Києва спільно з Музеєм історії моди представлять унікальну виставку дитячих костюмів від 1820 до 1920 років, що розповість про еволюцію дитячої моди протягом століть. Яке вбрання носили діти два століття тому? Чи існувала тоді дитяча мода і яка вона була? Чому хлопчики до 6 років часто вдягали спідниці та сукні, а дівчаток від народження обмежували тісними корсетами? Про це все ви можете дізнатися на виставці.

Де: вулиця Богдана Хмельницького, 7

Коли: 20 березня, 12:00-19:00

Куди піти в Києві 21 березня: концерт — День народження Баха

Концерт День народження Баха, фото
nhm.com.ua

Що: Чим можуть об'єднати любителів ранньої музики з усього світу 21 березня? Це святкування дня народження Й.С. Баха. Ансамбль Partes та аматорський хор Б.А.Х Open Opera Ukraine спільно з Національним будинком органної та камерної музики підготували спеціальну програму для цієї нагоди.

Де: вулиця Лютеранська, 22

Коли: 21 березня, 19:00

Куди піти в Києві 22 березня: балет “Жізель”

Балет Жізель, фото
kyivmodernballet.com

Що: На сцені МЦКМ (Жовтневий палац) у Києві засяє неймовірна постановка від сучасного маестро і провідного хореографа нашого часу Раду Поклітару. Він відомий своїми нестандартними підходами та глибокою режисурою, які майстерно передають усю палітру емоцій і переживань головних героїв балету. Гостей чекає не просто танцювальне видовище, а захоплива емоційна подорож. Балет "Жізель" від Раду Поклітару — це стильне поєднання яскравих костюмів, оригінальних декорацій, артистизму вищого рівня та цікавих режисерських знахідок.

Де: Алея Героїв Небесної Сотні, 1

Коли: 22 березня, 18:00

Також раніше ми писали про 7 головних фільмів березня 2024. Ці прем’єри можуть вас зацікавити.