Цікаві будні: куди піти у Києві на тижні з 25 по 29 березня

Новини культури
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Міст у Києві, фото
Фото: freepik.com

Складайте плани на новий тиждень разом з редакцією Хочу!

До нас неочікувано підкрався останній тиждень березня. Провести його абияк — справжній злочин, тож давайте разом складати плани, які зроблять будні дні цікавими, яскравими та по-справжньому весняними. Але не хвилюйтеся, адже все шукати самотужки не доведеться. Наша редакція допоможе вам вирішити куди піти в Києві з 25 по 29 березня.

Не знаєте, чим зайнятися у будні у Києві? Редакція Хочу! допоможе вам скласти цікаву програму на тиждень та розповість, куди піти у столиці. Дивіться афішу цікавих подій, які відбудуться у понеділок, вівторок, середу, четвер та п'ятницю з 25 по 29 березня у Києві!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Куди піти в Києві 25 березня: вистава "Три кохання"

Вистава Три кохання, фото
Фото: Національний академічний драматичний театр ім. Лесі Українки

Що: Починати тиждень пропонуємо з мистецтва, історії та краси. До 150-річчя від дня народження Лесі Українки в Національному академічному драматичному театрі ім. Лесі Українки покажуть виставу "Три кохання" — про історію кохання видатної поетеси.

Де: Національний академічний драматичний театр ім. Лесі Українки

Коли: 25 березня, 18:30

Куди піти в Києві 26 березня: CHARITY QUEEN OF UKRAINE

Що: CHARITY QUEEN OF UKRAINE 2024 — це фінал українського жіночого конкурсу краси, що відбудеться з метою збору коштів на підтримку наших воїнів на передовій. Під час цього заходу відбудеться благодійний аукціон цінних лотів. Гала-вечір, у рамках якого беруть участь Королеви краси, громадські діячі, а також зірки театру, кіно та естради, має на меті об'єднання благодійних зусиль. Вартість квитка включає прохід по червоному хіднику, місце за столиком у банкетній залі, welcome drink та частування від закладу.

Де: вулиця Набережно-Хрещатицька, 1

Коли: 26 березня, 16:00

Куди піти в Києві 27 березня: вистава “З цією виставою щось не так”

З цією виставою щось не так, фото
Фото: Жовтневий палац

Що: "З цією виставою щось не так" — україномовна версія популярної лондонської комедії-франшизи "П'єса, що завжди йде не так". Ця вистава вже понад років з успіхом представляється в лондонському Вест-Енді та була відзначена престижною премією Лоуренса Олів'є як найкраща нова комедія. Ця франшиза на сьогодні демонструється в більш ніж 30 країнах світу різними мовами. Варто зауважити, що всі вистави є точними копіями оригінальної версії.

Де: Алея Героїв Небесної Сотні, 1

Коли: 27 березня, 18:00

Куди піти в Києві 28 березня: концерт Пиріг і Батіг

Концерт Пиріг і Батіг, фото
Фото: Caribbean Club

Що: Вже в цей четвер музичний проєкт "Пиріг і Батіг" представить камерну програму під назвою "Історія Краю у співаній поезії його закатованих митців". Цей проєкт пропонує публіці високу українську лірику, яка доповнюється музичним супроводом та відтворює українське прагнення до справедливості та любов до життя.

Де: вулиця Симона Петлюри, 4

Коли: 28 березня, 18:30

Куди піти в Києві 29 березня: Весняна музична платформа

Весняна музична платформа, фото
Фото: Жовтневий палац

Що: Весняна музична платформа — це захоплива подія, яка створює справжню атмосферу свята весни та музики. Об'єднати в одному місці всіх головних зірок України — завдання, що вимагає значних зусиль. Особливо враховуючи, що багато з них постійно влаштовують благодійні концерти на підтримку ЗСУ та виступають безпосередньо перед нашими захисниками. Тож не пропустіть цей великий концерт, який відбудеться в останні дні весни.

Де: Алея Героїв Небесної Сотні, 1

Коли: 29 березня, 18:30

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А якщо лишній раз виходити з дому вам не хочеться, то дізнайтеся про 7 головних фільмів березня 2024. Ці прем’єри можуть вас зацікавити та принести гарний настрій!