Пан або пропав: хто покинув "МастерШеф" в 7 випуску 13 сезону

Мастер Шеф
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

МастерШеф учасники на кухні, фото
Фото: СТБ

Розповідаємо, як минув новий випуск улюбленого кулінарного шоу

На кулінарній арені знову розгорнувся новий спектакль. Битва за першість у самому розпалі. Як же пройшов 7 випуск 13 сезону "МастерШеф" та хто покинув шоу цього разу? Розповідаємо далі.

Кожен випуск "МастерШеф" не лише дарує нам нові кулінарні відкриття та враження, але й розповідає історії простих людей, які борються за свої мрії. Сьомий випуск 13 сезону розпочався з конкурсу, який перевіряв об’єктивність учасників та їх здатність забути про особисті вподобання і дружбу під час роботи.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Учасники були поділені на команди та викликані приготувати класичну італійську страву — спагеті з індичими мітболами, сиром рикота та томатним соусом. Капітани спостерігали за процесом зі спеціальних кімнат, поки їхні підопічні готували в рукавичках та нарукавниках, щоб залишитися анонімними.

МастерШеф 7 випуск 13 сезону, фото
Фото: СТБ

Після приготування першої частини — пасти — капітани обрали трійку учасників, яка отримала чорні фартухи. На наступному етапі вони обрали авторів найгірших мітболів та томатних соусів. Залишилося лише обрати найкращу страву, яка була представлена перед суддями.

Другий конкурс полягав у використанні продуктів та часу. Під коробками-загадками ховалися певні набори продуктів. Якщо учасник хотів додати нові продукти, він міг відкрити наступну коробку, але мав лише п'ять хвилин на це. Почавши готувати, вони не могли братися за наступні коробки.

Хто покинув "МастерШеф" у 7 випуску 13 сезону?

У сьомому випуску "МастерШеф" 13 сезону жоден з учасників не покинув проєкт. Річ у тім, що всі учасники впоралися з поставленими завданнями.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А раніше ми розповідали вам про те, який приз отримав Євген Клопотенко за свою перемогу у “МастерШеф”. Дізнайтеся, чому він — чи не єдиний з усіх учасників — не має особливого кубка, який отримують всі переможці кулінарного шоу.