Чому омлет виходить огидним: поширена помилка у приготуванні

Кулінарні підказки
Марія Дума

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

смачний омлет на сніданок
SHUBA / Чому омлет не виходить пишним

Через ці причини страва не вдається

Ми розповідали, чи потрібно насправді промивати макарони. Тепер ділимось лайфхаками з приготування пухкого апетитного омлету.

Ця страва може бути не лише смачною, але й справжнім витвором мистецтва Його пухка структура та апетитний золотистий колір залежать не лише від свіжих яєць та якісного молока, але й від правильної технології приготування. Разом з Pixelinform розповідаємо про поширену помилку кулінарів, через яку омлет часто виходить сухим та негарним.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Чому не варто додавати сіль під час смаження

Багато хто додає сіль до омлету вже на сковороді, під час смаження. Це призводить до витягування вологи з яєць, через що омлет виходить сухим, жорстким і несмачним.

Правильно буде перемішати яйця виделкою та додати сіль на цьому етапі. Дайте яйцям трохи постояти - час необхідний для того, щоб сіль розчинилася.

Після цього влийте молоко і знову перемішайте. Смажте омлет на повільному вогні, постійно помішуючи, щоб він вийшов пухким.

Щоб омлет вийшов пишним, не перемішуйте його занадто інтенсивно. Додайте до омлету ваші улюблені інгредієнти: овочі, сир, зелень, гриби.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Дотримуючись цих простих порад, ви зможете приготувати омлет, який буде не лише смачним, але й красивим. також ми ділились секретами приготування найніжнішого картопляного пюре .