5 топових чоловічих парфумів на холодну пору, які можутиь "приміряти" і жінки (ВІДЕО)

Парфумерія
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Парфуми у чорному флаконі, картинка
Фото згенероване ШІ, Hochu.ua

Найкращі варіанти унісекс-ароматів на зиму та холодну погоду

Обрати ідеальний парфум — справа непроста. Однак із нашими порадами вам легко вдасться вибрати найкращий аромат для себе ! А якщо ви хочете порадувати ще й вашого коханого, то Хочу! підкаже, які парфуми на холодну пору краще обрати для НЬОГО і для СЕБЕ заодно: ці 5 ароматів-унісекс пасуватимуть вам обом!

Добіркою крутих ароматів на холодну пору ділиться у своєму youtube-каналі парфумерна блогерка Оля Насонова. Тут зібрані парфуми для різних випадків і на різні смаки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

1. Un Bois Vanille — Serge Lutens

Флакон парфумів “Un Bois Vanille” від Serge Lutens, фото
Скріншот із youtube-відео Олі Насонової

Коли хочеться чогось комфортного, теплого й затишного, варто зупинитися саме на цьому ароматі. Це ванільний аромат, але йдеться зовсім не про цукерки і торти. Він пахне деревною ваніллю, трішечки димною і зовсім трішечки відчуваються прянощі.

2. B683 — Marc-Antoine Barrois

Флакон парфумів “B683” від Marc-Antoine Barrois, фото
Фото: leflacon.ua

Аромат, який буде ідеальним для робочих буднів та підняття продуктивності. Він більш “характерний”. Це шкірний аромат, який має перцевий старт, а потім йде шафран, а тоді вже починається квіткова стадія. Тут приємна деревна фаза. Це досить стійкий, але не “крикливий аромат”, яким можна позначити свою присутність, проте не набридати. Блогерка називає цей аромат “сучасно елегантним”.

3. Musc Ravageur — Frederic Malle

Флакон парфумів “Musc Ravageur” Frederic Malle, фото
Скріншот із youtube-відео Олі Насонової

Вечірній тепло-пряний аромат та гарячий мускус — для спокійних та затишних вечорів. Тут досить таки багато гарячих спецій, кориця, ваніль та деревина. Щойно цей парфум підігріється на вашій шкірі, він почне пахнути, наче тепле дихання людини поруч. Ідеально підійде для теплих вечорів не наодинці.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

4. Encelade — Marc-Antoine Barrois

Флакон парфумів у руках дівчини “Encelade” від Marc-Antoine Barrois, фото
Скріншот із youtube-відео Олі Насонової

Чудовий варіант, аби вразити когось. Надзвичайно стійкий аромат. Початкова нота — це ветивер, кедр та ревінь, нота серця — шкіра, а кінцева — боби тонка, сандал. Цей аромат пахне соковитою травою і має легку фруктову солодавість. На шкірі залишаться надзвичайно довго, а наприкінці у ньому можна відчути легку ваніль.

5. Molecule 01 + Mandarin — Escentric Molecules

Дівчина триває в руках парфум “Molecule 01 + Mandarin” від  Escentric Molecules, фото
Скріншот із youtube-відео Олі Насонової

Свіжий, бадьорий аромат на кожен день. Максимально універсальний, адже пасує до буднів та спокійного настроюю. Ці парфуми можна описати як “холодний, гострий, свіжий аромат, ніби мандарин, занесений з холоду додому — і ось він нагрівається й віддає свої аромати”. І це була тільки перша складова. А друга складова — це молекула №1.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми також розповідали, як пахнути дорого. Спеціально для вас — добірка з 4 найрозкішніших комбінацій ароматів , перед якими важко встояти!