4 кращі скарбнички 2024: заощаджуйте гроші з естетичною насолодою

Бізнес та гроші
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото різні скарбнички
Фото: MomJunction

Кращий спосіб накопичити гроші - завести скарбничку

Поради з фінансової грамотності рекомендують, окрім глобальних способів накопичення завжди тримати під рукою скарбничку . Щодня кидати дрібні суми не дуже помітно для гаманця, але з часом це чудова можливість накопичити суму на бажану річ.

Керамічні свинки чи інші звірі, справжній сейф, карета для принцеси чи прозора місткість - обрати можна будь-який дизайн, який вам до вподоби. Цікаві варіанти найпопулярніших скарбничок пропонує momjunction.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Керамічна тваринка . Чудовий вибір для дитини чи дорослого. Вона може вмістити багато монет завдяки округлому тілу. Завдяки гладкій і блискучій конструкції ця  крута скарбничка  стане ідеальним доповненням для дитячої кімнати. Гарно вписується в інтер’єр та дозволяє зібрати багато монет в одному місці.

На фото скарбничка свинка
Фото: Pearhead

Скарбничка з цифровим лічильником монет. Лічильник відстежуватиме кожну копійку, яку ви вкладаєте, і допоможе вам досягти вашої мети заощаджень завдяки постійному відстеженню. Одна з найкращих скарбничок для дітей і дорослих, вона виготовлена ​​з високоякісного прозорого скла ABS, що означає, що ви також можете легко відстежувати свої заощадження не відкриваючи її. І на відміну від керамічних скарбничок, вона не розіб’ється при падінні, що робить її ідеальною скарбничкою.

На фото прозора скарбничка
Фото: Лефрі

Скарбничка імітація сейфа. Подібно до ігрового автомата, цей міцний і схожий на професійний банкомат, автоматично забирає паперову купюру. Крім того, потрібно встановити пароль, щоб отримати гроші, що допомагає дізнатися все про фінансову безпеку. Щоб зробити враження ще більш справжніми для маленьких користувачів, ця крута скарбничка для дітей оснащена удаваним відбитком пальця, видає звуки банку та має ультрафіолетове світло для перевірки паперових купюр! І це ще не все — він записує останні три депозитні операції, а також має вбудований голосовий будильник і годинник.

На фото скарбничка сейф
Фото: momjunction

Міні-скарбничка панда . Цікаво спостерігати, як чарівна панда забирає монету, при цьому дитина ще більше насолоджуватиметься уроками, що економлять гроші. Це досить весело, так як є голосова функція, яка каже “привіт”, коли кладе монету, і “дякую”, коли вона вкраде монету ! Крім того, ця електронна скарбничка може зберігати до 40 монет і оснащена кнопкою живлення.

На фото скарбничка панда
Фото: amazon
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, як правильно говорити з дітьми про гроші. Адже навчати фінансової грамотності та накопичень потрібно з раннього віку.