Хвилювалася, що не пустять: у Мережу злили кадри допиту Пугачової російськими прикордонниками

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

На відміну від свого чоловіка-іноагента, Алла Пугачова, яка страждає на невиліковну хворобу , зберігає за собою повне право повертатися до росії, звідки втекла після початку повномасштабної війни. І хоча більшу частину часу примадонна перебуває в колі найближчих, інколи в неї все ж виникає потреба приїхати ненадовго в московію. Останній раз, до слова, був особливо хвилюючим для співачки.

Принаймні про це повідомляють пропагандистські ЗМІ. Так, Телеграм-канал Mash злив у Мережу фото, які були зроблені під час допиту Алли Пугачової російськими прикордонниками.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Судячи з усього, співачку затримали під час проходу митниці в Псковській області, коли вона прибула в росію в жовтні цього року. За інформацією джерел, тоді працівники митниці близько години допитували Аллу Пугачову. Головне, що їх цікавило - з якою метою артистка раптом повернулася до рф і чи планує знову залишати країну-агресора.

Примадонна була ввічлива, але дуже хвилювалася, що її не пропустять на батьківщину. Щоб заспокоїтися, постійно говорила. Розповіла, що життя за кордоном важке і в ментальному, і в матеріальному сенсах. А також як поживають її діти та чоловік,

- йдеться в повідомленні.

Хвилювалася, що не пустять: у Мережу злили кадри допиту Пугачової російськими прикордонниками - фото №1
Фото: t.me/breakingmash
Хвилювалася, що не пустять: у Мережу злили кадри допиту Пугачової російськими прикордонниками - фото №2
Фото: t.me/breakingmash
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Пугачову та Галкіна  підловили на романтичній прогулянці.  Відомо, де зараз зіркове подружжя.