Пропустив випробування і вилетів з шоу: хто покинув МастерШеф у 8 випуску 13 сезону

Мастер Шеф
1 057
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

МастерШеф, фото
Фото: пресс-служба СТБ

Розповідаємо, чим вражав цей епізод

У захопливому світі МастерШеф, який щоп’ятниці відчиняє свої двері для глядачів відбуваються не тільки кулінарні змагання, а й справжні емоційні випробування й інтриги. Як пройшов 8 випуск 13 сезону та хто покинув шоу цього разу? Читайте далі на Хочу!

У восьмому випуску МастерШеф 13 сезону учасникам було запропоновано перше випробування, яке дарувало їм вільну творчість. Але чи не принесе це ще більше викликів?

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Готування борщу, хоч і є відомою класикою, вимагає не лише ретельності у виборі інгредієнтів, але й уваги до дрібниць та експериментів. Тож цього разу учасникам дозволили зробити страву унікальною та додати до неї один особливий інгредієнт. Та не для всіх можливість для самовираження обернулась на добро.

Учасники 13 сезону МастерШеф, фото
Фото: пресс-служба СТБ

В другому випробуванні учасникам довелося не лише докладно подумати, але й уважно слухати. Виконання завдання полягало у розпізнаванні інгредієнтів та технік готування, які були виспівані фольклорним співочим колективом "Боговиця".

Хто покинув МастерШеф у 8 випуску 13 сезону?

У восьмому випуску МастерШеф 13 сезону з проєкту пішов Геворг Берчян. Він пропустив випробовування з приготуванням борщу через народження дитини, тому одразу потрапив на битву чорних, де, на жаль, не зміг впоратись із завданням.

Учасник МастерШеф Геворг Берчян, фото
Фото: пресс-служба СТБ
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А раніше ми розповідали вам цікаві факти про суддю МастерШеф Володимира Ярославського. Дізнайтеся більше про цього талановитого та строгого чоловіка.