"МастерШеф" 13 сезон: коли і де дивитись 9 випуск від 06.04.2024

Мастер Шеф
2 767
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Учасники МастерШеф 13
Фото: СТБ

Де дивитися 9 випуск 13 сезону "МастерШеф"? Розповідаємо далі!

Вже цієї суботи, 6 квітня, на кухні "МастерШеф" гостюватимуть особи, які мають велике значення для проєкту та для вільної України: учасники національної програми #ВрятуйКінцівку фонду "Здоров’я українського народу", реабілітаційного проєкту RECOVERY і захисники Азовсталі. Саме для них аматори готуватимуть цього разу.

Підготовка страв для цих героїв реабілітації вимагає особливого підходу. Які смаки та продукти можуть вони оцінити? Які страви можуть здивувати їх та принести радість? Чи зможуть учасники кулінарного шоу подолати свої емоції та напруження, щоб впоратися із завданням? Дізнаємось зовсім скоро.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Кожен з аматорів вірить у свої сили та можливості. Однак, об'єктивне оцінювання їх творчості від професіоналів є справжньою перевагою. Тож після першого захопливого випробування аматорів чекає не менш цікава репетиція... фіналу! Чи зможуть вони впоратися з завданням готувати сет із трьох страв? Стане ясно зовсім скоро.

МастерШеф, фото
Фото: СТБ

Дивіться новий 9 випуск 13 сезону "МастерШеф" на каналі СТБ вже цієї суботи, 6 квітня, о 19:00. Буде смачно, цікаво і гаряче!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А також дізнайтеся, чи не втомилась від роботи в цьому шоу суддя Ольга Мартиновська. Днями зірка дала відверте інтерв’ю , в якому розповіла про роботу на проєкті.