Кулінарні перегони: хто покинув МастерШеф-13 у 10 випуску

Мастер Шеф
1 125
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

МастерШеф 13 сезон 10 випуск, фото
Фото: СТБ

Розповідаємо, як минув новий епізод улюбленого кулінарного шоу

Кулінарне шоу МастерШеф продовжує дивувати глядачів новими подіями. Що цікавого було у 10 випуску 13 сезону та кому з учасників цього разу не пощастило? Читайте далі!

Десятий епізод 13-го сезону МастерШеф розпочався з конкурсу, який став викликом для учасників не лише з погляду смаку та техніки, але й з погляду спілкування та взаєморозуміння з капітанами команд. Вони мали передавати підказки один одному кожні 15 хвилин, використовуючи не слова, а жести й міміку. Однак не всім це вдалося зробити без зайвого шуму та нерозуміння.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
МастерШеф, фото
Фото: СТБ

У наступному завданні учасники повинні були знайти баланс між співпрацею та конкуренцією. Це був конкурс на швидкість з обмеженою кількістю поверхонь для готування, тож щоб не пасти задніх учасникам потрібно було робити все дуже швидко, або домовлятися.

Хто покинув МастерШеф у 10 випуску 13 сезону?

Тож, хто ж залишив МастерШеф у десятому випуску 13-го сезону? Це Галина Мартинюк — викладачка історії з Косівського художнього коледжу. Проте її вихід з шоу не дорівнює завершення кар’єри. Участь у МастерШеф була для неї можливістю набратися додаткового досвіду, адже її син мріє про власне кафе з галицькою кухнею.

Учасниця МастерШеф Галина Мартинюк, фото
Фото: СТБ
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що раніше зірка кулінарного проєкту Влад Міцкевич зізнався, чи можна купити перемогу в шоу МастерШеф. Дізнайтеся, наскільки правдивий це проєкт.