Найніжніші відбивні готуються саме так: що треба знати, щоб не жувати “підошву”

Кулінарні підказки
Марія Дума

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

апетитні відбивні
24 канал / Щоб приготувати м'які відбивні

Поради для м'яса

Ми розповідали, як приготувати апетитний борщ . Тепер ділимося порадою, яка дозволить приготувати м'які та нижні відбивні.

Це нескладна страва, проте іноді відбивні не вдаються. М'ясо залишається жорстким і важко жується. Разом із ProstoWay розповідаємо, на які деталі слід звернути увагу, щоб порадувати собі смачними відбивними.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Правильна підготовка шматочків

Нарізати м'ясо потрібно шматками товщиною 1 см. Відбийте їх молотком з обох боків, перед цим посипавши солью. Рекомендується накрити плівкою та обережно відбивати, тоді вдасться не деформувати його дуже сильно.

Не забудьте про кляр

Відбивні потребують кляру. Можна просто використати яйця, щоб він вийшов пишним і смачним, краще урізноманітнити кляр. Наприклад, збийте разом 3 яйця, 1 ст. муки та 2 ст.л. сметани. Додайте трохи солі та кілька зубчиків чесноку – так смак буде цікавим і збалансованим.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

М'ясо потрібно спочатку обвалювати у борошні, а вже потім занурювати у кляр. Правильні відбивні змастимо з двох сторін приблизно по 4 хвилини з кожної сторони. Пімля цього блюда можна подавати до столу. Також ми розповідали, як приготувати особливо ароматну смажену картоплю .