"МастерШеф" 13 сезон: коли і де дивитись випуск від 23.03.2024

Мастер Шеф
2 140
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Судді Ц"мастерШеф"-13, фото
Фото: пресслужба СТБ

Де дивитися новий випуск "МастерШеф" - розповідаємо у цьому матеріалі!

Вже цієї суботи, 23 березня, на СТБ вийде 7 випуск кулінарного реаліті “МастерШеф”-13, де на учасників чекатимуть нові  випробування, які перевірять їх об’єктивність та неупередженість до своїх суперників! Деталі — далі у нашому матеріалі!

Як повідомляють у пресслужбі телеканалу “СТБ”, перший конкурс тижня буде командним. Страва, яку готуватимуть учасники – класична італійська паста! Спагеті з індичими мітболами, сиром рикота і томатним соусом.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Саме цей конкурс перевірить об’єктивність учасників, адже особисті вподобання та дружні стосунки часто відграють важливу роль. Тому, звісно, не без “але”.

Капітани команд відправляться до кімнати і спостерігатимуть за тим, як готуватимуть учасники. Але… капітани бачитимуть лише руки кулінарів! Учасники ж вдягнуть рукавички та нарукавники, щоб картина була максимально об’єктивною і капітани не змогли ідентифікувати, чиї саме руки вони бачать. На створення заготовок для пасти в учасників буде 30 хв. Після цього капітани виберуть по 3 найгірші порції у своїх команд, автори яких отримають чорні фартухи та відразу піднімуться на балкон.

Учасник проєкту “МастерШеф” готує на кухні, фото
Фото: пресслужба СТБ
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Наступний етап – створення мітболів, на них виділять ще 20 хв. Після – капітани знов виберуть найгірші порції, автори яких піднімуться на балкон. Інші ж учасники продовжать готувати страву. Далі – капітани дистанційно оберуть три найкращі страви. Лише їх і куштуватимуть судді!

Час або продукти — питання, на яке кожен з вас має відповісти. Якщо ви знаєте правильну відповідь — шанси на перемогу збільшуються. Під коробками-загадками продукти, з яких ви можете починати готувати. Але якщо їх вам недостатньо, ви можете відкривати наступну через 5 хв. І так до останньої. Та складність така, що поки ви відкриваєте коробки — готувати заборонено. Якщо ж ви починаєте готувати, значить братися за наступні коробки більше не можна,
— повідомлять судді про умови другого конкурсу.    

То чи впораються аматори? 😏 Хто не впорається та залишить проєкт? Про це стане відомо вже завтра, 23 березня, о 19:00 на СТБ!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також дізнавайтеся, який грошовий приз отримав Євген Клопотенко за свою перемогу у “МастерШеф” і чому він — чи не єдиний з усіх учасників — не має особливого кубка, який отримують всі переможці кулінарного шоу.