"МастерШеф" 13 сезон: коли і де дивитись 10 випуск від 13.04.2024

Мастер Шеф
2 753
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Судді МастерШеф, фото
Фото: СТБ

Розповідаємо, де дивитися 10 випуск 13 сезону "МастерШеф"

Уже в цю суботу на телеканалі СТБ виходить 10 випуск"МастерШеф-13". На цьому етапі сезону випробування стають ще складнішими. Судді помічають покращення у навичках аматорів, але також виявляють прогалини в кулінарії. Тому будь-яка неуважність або безвідповідальність може коштувати учасникам місця в шоу.

Кулінарія — це не лише смаки та процеси, але й мистецтво спілкування без слів. У 10 випуску кожен капітан відчує себе суддею, де кожні 15 хвилин учасник звертається до команди, використовуючи лише підказки, а не слова. Як учасники зможуть донести свої ідеї? Чи зрозуміють суперники один одного? І коли аматори 13 сезону навчаться спілкуватися без галасу й скандалів?

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Крім того, учасники позмагаються на швидкість. Проте кухонних поверхонь для цього буде набагато менше, ніж зазвичай. Чи зможуть вони домовитися? Або оберуть гру в кулінарні наввипередки? Хто стане найшвидшим? А хто обере іншу тактику — золоту середину? Дізнаємось вже зовсім скоро.

10 випуск 13 сезону МастерШеф, фото
Фото: СТБ

Дивіться новий 10 випуск 13 сезону "МастерШеф" на каналі СТБ вже цієї суботи, 13 квітня, о 19:00. Буде смачно, цікаво і гаряче!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що раніше Ольга Мартиновська зізналась, що втомилась від роботи в шоу "МастерШеф". Зірка часом думає, що просиджує на проєкті штани.