Зробіть це з печінкою - і кожна страва буде шедевром: простий кулінарний трюк

Кулінарні підказки
Марія Дума

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

фото печінки
24 канал / Печінка буде дуже смачною

Секрети приготування печінки

Ми розповідали, як приготувати особливо смачні та соковиті котлети . Тепер ділимось секретами приготування печінки. Це смачний і корисний продукт, втім, його люблять не всі.

Річ у тім, що мало хто знає, як її правильно підготувати, щоб смак, текстура і аромат були на висоті. Разом із Pixelinform розповідаємо про всі тонкощі приготування смачної печінки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Два простих кроки, які допоможуть вам приготувати ідеальну печінку

Етап № 1: промивання

Ретельно промийте печінку холодною проточною водою, щоб видалити будь-які забруднення. Видаліть всі плівки та жилки. Це не лише покращить смак, але й зробить печінку більш ніжною.

Етап № 2: замочування

Залийте шматочки печінки молоком кімнатної температури. Замочування протягом 1 години допоможе видалити з печінки гіркоту, а також зробить її м'якшою.

Після цих двох простих кроків ваша печінка буде готова до будь-якого способу приготування. Її можна варити, смажити чи тушкувати. Подавати продукт можна з будь-якими салатами чи гарнірами, які вам подобаються.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Слідуючи цим порадам, ви зможете приготувати смачну та ніжну печінку. Також ми розповідали, який інгредієнт псує сирники .