"Він ніколи не був "чистим": близький друг Меттью Перрі заявив, про що брехав відомий актор

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Уже не перша людина з близького оточення знаменитого актора Меттью Перрі заявляє, що зірка серіалу "Друзі" так і не зміг впоратися з наркотичною залежністю. Раніше про це говорила його ексобраниця , а тепер висловитися про спосіб життя знаменитості вирішив його близький друг. Більше подробиць дізнавайтеся на HOCHU.ua!

Після розтину стало відомо, що в організмі актора фахівці виявили наркотичні речовини , а якщо бути точніше - наркотичний анальгетик бупренорфін. Однак найцікавішим виявилося те, що шлях потрапляння препарату лікарям так і не вдалося відновити.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Утім, у коментарі виданню Daily Mail близький приятель Меттью Перрі заявив , ніби актор брехав, що зав'язав із наркотиками. За словами інсайдера, про його пристрасть після реабілітації мало хто знав, але знаменитість не міг впоратися із залежністю від наркотичних речовин.

Він брехав усім, що був чистий. Він ніколи не був чистий. Це дуже сумно. Найбільше він брехав, мабуть, самому собі. Він міг бути досить маніпулятивною людиною, коли йшлося про його боротьбу зі вживанням, але це була така боротьба, і він боровся щодня до кінця,

- заявив друг актора.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Дженніфер Еністон розплакалася, згадуючи свою  останню розмову з Меттью Перрі  за кілька годин до його смерті. Актрисі досі важко прийняти факт смерті близького друга.

Фото: Getty Images