Тепер всі будуть в однакових умовах: на Євробаченні 2024 змінили правила

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Макет сцени Євробачення 2024
Фото: eurovision.tv

Цього року не таким вже важливим буде порядковий номер учасника

Менш як два місяці лишається до старту міжнародного пісенного конкурсу Євробачення 2024. Нещодавно свою композицію представила співачка з Ізраїлю Еден Голан.

Загалом, вже майже всі країни представили свої треки для конкурсу. Тепер зірки готуються до живих перформансів. Відтак, несподіваною новиною стала інформація про те, що цьогорічні правила Євробачення будуть дещо зміненими.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зокрема, шведський мовник SVT заявив про зміни у голосуванні під час шоу Про це повідомили на офіційному сайті Євробачення. Тепер глядачі з усіх країн Європи зможуть проголосувати не в кінці концерту, а відразу після виходу на сцену першого учасника, тому порядковий номер артиста не є настільки важливим, як раніше. Іншими словами, вважалося, що якщо артист виступає першим, то до кінця шоу його можуть забути і більше і не захочуть за нього віддати свій голос. Тепер же надіслати смс за улюбленого співака можна буде відразу.

Окрім того, цікавою зміною у правилах є те, що учасники великої п'ятірки (Німеччина, Велика Британія, Франція, Італія, Іспанія) та Швеція, як країна-господарка виступлять у півфіналах, хоч за правилами конкурсу вже пройшли до фіналу. В минулих роках для глядачів усієї Європи показувався лише невеликий фрагмент країн-фіналісток. Цього ж року, вони будуть повноцінно співати як і інші учасники півфіналів, маючи лише примітку того, що вони вже фіналісти.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Швеція відправить на Євробачення братів-близнюків. Хлопці підкорюватимуть конкурс запальним треком.